Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Sporolós tengerparti nyaralás,...

Sporolós tengerparti nyaralás, vagy habzsi-dőzsi belföldön?

Figyelt kérdés

Adott egy családi nyaraló, ahova díjmentesen mehetnénk. Kényelmes, jól felszerelt. Harkány, Villány, Siklós környéke, bőven van látnivaló, a rendelkezésre álló keretből kijutna a belépő egy két extra helyre; borvacsora, kalandpark, evezőtúra, aqua park stb). Készülnöm sem kellene, mert szápkártyával fedeznénk az étkezést.

Vagy last minutes lakókocsis, horvát tengerpart. Itt azonban szűkös a hely, közös mellékhelyiség van idegenekkel, pótágy és nem jutna extra dolgokra,főként előre fözött ételt fogyasztanánk, viszont tengerpart..

Ki melyiket választaná?

2019. aug. 3. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%
eggertelmuen a nyomorgos kulfold, belfoldre soha nem mennek
2019. aug. 3. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:
..mi szeretünk belföldön is lenni. Magyarországon is van rengeteg szép hely, csak három éve nem voltunk tengernél.
2019. aug. 3. 13:44
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Én idén elmennék belföldre, és pl. szeptembertől elkezdenék spórolni jövőre egy magasabb színvonalú tengerparti nyaralásra.
2019. aug. 3. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Én vagy spórolnék egy évet egy komfortosabb tengerparti nyaralásra vagy most elmennék belföldre, de azért szintén úgy, hogy nem fizetek be minden drága programra és így marad némi pénz.

Olyan nyaralás viszont nem kéne, ahol még arra sem telik, hogy egy olcsóbb helyi étterembe elmenjek vagy messzebbre kiránduljak. A tengerparton fetrengés a saját rántott húsos szendvicsemet majszolva engem nem elégít ki (pedig nagyon szeretem a tengert).

2019. aug. 3. 14:15
 5/12 anonim válasza:
92%
Belföld.
2019. aug. 3. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Jajj gyerekek. Idővel látni fogjátok, hogy mi a lényeg. Teljesen mindegy hol vagy. A lényeg, hogy kikkel, és az, hogy érzed magad az adott helyen. A többi mellékes.
2019. aug. 3. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Nyaralni úgy, hogy számolgatni kell a pénzedet, hogy megengedhetsz 1 fagyit vagy sem a lehető legrosszabb. Inkább nyaralj belföldön, és élvezd a nyaralás, de kelljen minden este számolgatni, hogy holnap ehetsz-e fagyit, ihatsz egy üdítőt. Belföldön is rengeteg csodás hely van.
2019. aug. 3. 15:05
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen feltételekkel, amit leírtál, egyértelműen belföld.
2019. aug. 3. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
96%
Ebben az esetben én biztos, hogy a belföldet választanàm...
2019. aug. 3. 16:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Belföld. Nem is kerdes.
2019. aug. 4. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!