Fogod magad,a neten beirod valamelyik nagyobb szallaskereso oldal cinet(booking/trivago stb) beallitod a felteteleidet aztan keresgelsz,mert erre a kerdesre igy ebben a formaban senki nem tud neked valaszolni
2017. márc. 25. 10:16
2/12 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme?
Mégis melyik tengerpart?
Mit jelent neked az olcsó?
Mert nagyon nem mindegy
2017. márc. 25. 11:11
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan bonyolult. Tengerpart legyen, és ne a föld másik oldalán...
Köszönöm első.
2017. márc. 25. 18:46
4/12 anonim válasza:
A szállásdíj 20-25 €/fő/éj, ezért már elég normálisat kaptok pl. Horvátországban, Olaszországban, stb. Aztán jön az útiköltség, az is elég húzós, a legközelebbi tengerpart oda-vissza több, mint 1000 km, vaskos autópálya díjakkal. A kaja (boltban) máshol sem sokkal drágább, mint itthon. A szórakozás, étterem, egyéb programok egyéni igény szerint.
Egy hétre nem spórolósan 120-150 ezer között mindennel együtt ki lehet jönni. Persze nem a francia riviérán...
2017. márc. 25. 18:52
5/12 anonim válasza:
Legolcsobban szezon vegen/utan szeptemberben lehet kihozni. Ilyenkor talalni studiokat akar 10-15 euro/ejszakaert ket szemelyre Gorogorszagban, Horvatorszagban, Montenegroban, ami igencsak jo ar es ilyenkor meg a tenger is lehet kellemes. Ezen kivul jon ugye az ut, ami 2 szemelyre mar nem feltetlen olcso + a kaja/szorakozas, ami pedig abszolut egyenfuggo.
2017. márc. 25. 19:05
6/12 anonim válasza:
Tavaly júniusban 100 ezerből kihoztam 2 személyre ,Korfu repjegy+apartman,30m-re a tengertől! A költőpénz tőletek függ!Ha nagyon spórolni akartok,tudtok főzni is.:)
2017. márc. 25. 23:48
7/12 anonim válasza:
Mi pont ma foglaltunk a szlovén tengerparton, Piranban szállást. Igaz, hogy mi négyen megyünk: mi ketten szülők és a két gyermekünk. Így kerül a szállás egy hétre 160 ezerbe. Szuper helyen van, tengerre néz, csodálatos!
2017. márc. 26. 03:01
8/12 piterek45 válasza:
Bulgar tengerpart - Napospart vagy Aranyhomok - szokott lenni cca 30 ezer Ft - ert wizzair repjegy, szallas kis apartman etkezes nelkul 2 szemelyre napi 25 Eurotol, szallas 3 * szallodaban AI cca 60 euro naponta ket fo.
2017. márc. 26. 08:23
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor olyan 300 ezerből simán kijön?
Én többnek tippeltem.
Köszi.
2017. márc. 26. 11:32
10/12 anonim válasza:
300 ezerből már all in-ba is mehettek ketten! 300-ból 10 napra megyek félpanzióval,Mallorcára! 56ezer/2 repjegy,160 hotel,félpanzióval!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!