Segítene valaki külföldi munkát vállalni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék Californiába látogatni egyszer, és munkát találni, majd ott letelepedni!! Arra gondoltam, hogy előbb hajón kellene dolgoznom, hogy többet megtudjak arról a térségről, hogy mi hogy működik....de hajóra sem egyszerű jutni!! :S Szóval ha esetleg valakinek van ismerőse, aki hajón dolgozik, vagy csak tudna segíteni nekem, hogy feljussak, akkor annak nagyon megköszönném, és természetesen megegyeznénk a megfelelő jutalomban is!! :)
Előre is köszönöm!!
2010. febr. 7. 13:28
11/11 anonim válasza:
engem is érdekelne a téma. akinek van ismerőse/rokona, azok nem tudják véletlenül, mennyi is a fizetés? köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!