Le lehet úgy foglalni külföldi szállást, hogy nem kell előre fizetni, illetve bankszámlaszámot sem kérnek?
Sehol nincs olyan hogy nem kell előre fizetni.
Ha csak szobát akarsz bérelni akkor előre le kell adnod 2 hét depositot,és + 1 hét lakbért.
Ha lakást akarsz bérelni akkor 1 vagy 2 hónap deposit( ügynökségtől függ hogy hány hónap depositot kérnek) + 1 havi lakbér.Ebben az esetben kérnek bankszámlát,mert,biztosak akarnak lenni,hogy van miből fizetned.
Ha nem akarsz előre fizetni,és nincs bankszámlád,akkor keres ismerősöket,rokonokat,barátokat akik kint élnek,és befogadnak egy időre..
Próbálkozz kempingekkel.
Mi tavaly voltunk, osztrák éa olasz kempingben (főidényben), neten foglalva volt a sátor és autó hely, de nem én intéztem. Próbáld meg a gugliban a kempingeket. Ugy tudom semmi különleges nem kellett hozzá.
Bankkártyaszám nélkül nem tudsz foglalni szállást külföldön, mert garancia nélkül nem vesz be a szálloda foglalásokat. A bankkártya nem kerül megterhelésre, csak ha lemondás nélkül nem érkezik meg a vendég. A magyarok még félnek megadni bankkártyaadatokat, pedig ezek teljesen biztonságos rendszerek, és a fizetés a helyszínen történik.
Itt nincs foglalási díj, és fizetned is csak a szálláshelyen kell személyesen: [link]
Esetleg találhatsz olyan szállást, amelyiken bankkártya sem kell, és fizetni sem kell, ha a konkrét ország honlapján, a szállások rovatot nézed. Ha tudsz várost, akkor egyszerűbb a város hivatalos honlapján.
A bankkártyát érdemes kiváltani, kinn-tartózkodásnál is előnyös a vásárláskor, de a booking.com-hoz is. Nem adják tovább a szállodának, csak vita esetére kell nekik biztonságként. Nagyon kényelmes és megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!