Ha Mo-s számlával foglalok repjegyet (wizzair) Londoni indulással Bp-i érkezéssel, akkor az külföldi vagy belföldi átutalásnak számít?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, az okoskodásoktól kíméljetek légyszi.
bocsánat ha valamit rosszul fogalmaztam, de remélem értitek. sürgős! és mennyi az átutalási költség?
2011. okt. 11. 21:37
1/1 anonim válasza:
HA jól értem akkor magyar bankkártyával fizetnél repülőjegyet London-Bp útvonalra.Nem tudom,hogy mennyire számít hogy hol fizetsz bankkártyával otthon vagy Londonban,de azt tudom,hogy egyszer a nővérem vette a repülőjegyet Magyarországon,magyar bankkártyával fizetett,és London-Budapest járatra.Ő forintban fizetett,és csak a kártyahasználati díjat vonta le pluszban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!