A párommal Kínába szeretnék menni, hogy ott éljünk tovább. Milyen vízumra van szükségem?
Figyelt kérdés
Hamarosan Kínába szeretnénk menni, Fucsou városba, de mivel nem vagyunk házasok így korlátozott hogy ott maradhassak, de természetesen össze házasodunk kint, de mielőtt ez megtörténik vízumra van szükségem hogy belépjek az országba! Valaki esetleg tudna tanácsot adni? Jövőhét után tudok menni a bevándorlási hivatalba, ezért szeretném tudni mire számíthatok előtte.2019. jún. 23. 21:54
21/22 A kérdező kommentje:
Már kint vagyunk, folyamatban van, otthon minden papírt elintéztünk,nem lesz probléma, egyébként lány vagyok,a párom Kínai fiú😂😩 de no para, nem úgy jöttem el hogy a hasamra ütöttem,a páromnak és családjának nagyon jó ismeretsége van, ez miatt itt nem is aggódtam, otthon nem sikerült házasodni mivel nincs meg az anyakönyvi kivonata és az otthon kell, egyébként furcsa itt az emberek másképp élnek,más a hagyomány,a kuktúra, viszont sokmindenben fejlödnek,nagyon szép itt minden, ha otthon nem oldod meg, nehezen tudsz kommunikálnina csalàddal mert itt nem lehet ám bármit letölteni,már az elsö héten elhagytam a telefonom, most vettünk újat,még ezt mind meg kell szoknom😊😊
2019. okt. 14. 11:05
22/22 anonim válasza:
Nemtől függetlenül is nehézkes lesz elintézni, mivel alaposan megvizsgálják nem-e kém vagy (nem vicc). Meg ez a fejlődés is olyan, hogy néhol látod, de néhol nem. A nyelvet már most kezd el gőzerővel tanulni vagy anyanyelvi szintre feltornázni az angolodat, hogy el tudj valahova menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!