A párommal Kínába szeretnék menni, hogy ott éljünk tovább. Milyen vízumra van szükségem?
Figyelt kérdés
Hamarosan Kínába szeretnénk menni, Fucsou városba, de mivel nem vagyunk házasok így korlátozott hogy ott maradhassak, de természetesen össze házasodunk kint, de mielőtt ez megtörténik vízumra van szükségem hogy belépjek az országba! Valaki esetleg tudna tanácsot adni? Jövőhét után tudok menni a bevándorlási hivatalba, ezért szeretném tudni mire számíthatok előtte.2019. jún. 23. 21:54
11/22 anonim válasza:
És mi a helyzet abban az esetben, ha szétmentek az odaút során?
12/22 A kérdező kommentje:
Miért mennénk szét az odaúton? Több mint 1 éve vagyunk együtt, itt éltünk, most szeretnénk elköltözni az ő országába, végül úgy döntöttünk összeházasodunk és nem kell semmi herce hurca, Kínába akartuk igazán először, de így könnyebb hogy ott maradhassak, aztán később ott is lesz egy igazi normális esküvőnk:)
2019. jún. 28. 21:34
13/22 anonim válasza:
Melyik városban lesztek? :) Tök jó, hogyha sikerül kijutnod. :)
14/22 anonim válasza:
Úgy tudom, Sánghájban lesznek.
15/22 A kérdező kommentje:
Fucsou a város neve, nagyon szép hely:) már sikerült megoldanunk, itthon fogunk házasodni hamarosan, ez a legegyszerübb..
2019. júl. 31. 20:59
17/22 A kérdező kommentje:
Miért kell egyből a legrosszabbra gondolni? Egyébként nem tudom, hazajövök,mit értesz az alatt hogy mi lesz akkor?
2019. júl. 31. 22:38
18/22 anonim válasza:
Azért ez a hazajövök-dolog nem biztos,hogy ennyire egyszerű, ha a kínai törvények közbeszólnak. Továbbra is azt tartom, hogy egy év még semmi-természetes,hogy nagy az egyetértés,de így legyen 5-10 év múlva is..-,amire okos dolog lenne vállalkozni,pláne csak azért, hogy könnyebb legyen az utazás. Amit amúgy a párod cseszett elintézni,hanem rádhagyta, hogy oldd meg. Mindegy.legyen neked igazad és legyetek örökké együtt boldogak! :)
19/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem lesz egyszerű az életem kint,minden országban más, de nem veszítek semmit ha vele megyek, mert ha nem érzem ott jól magam akkor visszajövünk együtt ide, max egy nyaralásnak veszem majd,nem tudom hogy fog alakulni, nem házasodunk itt, mert a páromnak nincs meg az anyakönyvi kivonata, és anélkúl itt nem lehet, egyenlőre túrista vízummal tudok menni,félek ettől, mert így ha ott nem sikerül Kínába időben házasodni akkor haza toloncolnak vagy mi... remélem ezt elkerüljük
2019. aug. 28. 23:09
20/22 anonim válasza:
Esélytelen kint házasodnotok. Nem hülyék a hatóságok, egyből észrevennék, hogy nahát, egy turista kijött és egyből házasodik egy kínai nővel. Most ez nem lebeszélés, hogy ne szeresd vagy valamit, csak leírtam, hogy kint esélytelen lesz egyből összeházasodnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!