Dubai-ba hogyan lehet kikerülni dolgozni?
en is nagyon szeretnek kimenni mar regota es hat az igazsag az ha nincs diplomad vagy vmi kulonleges helyen nem kapsz allast nagyon keveset fizetnek.En a Burj Al szallodaba akartam menni keszeruzletbe eladonak,csak annyi keres volt,hogy ktuno angol nylevtudas tapasztalatot meg ilyen baromsagokat amiket itthon,.....nem.De a fizetes 2000dollar lett volna es a szallast ebbol vontak volna le mar nem emlekszem talan 400$ volt.Most igy visszanezve mar elvallalnam mert majd kialakult volna talaltam volna idovel mast.De akkor csak a penzre mentem es ennyiert nem vallaltam el.Na meg azert is mert ugy hallottam nagyon lenezik az ilyen atlag munkasokat.Ezt olyan lany mondta aki mukormos volt kinn szalonban es nem birta hazajott mert azt mondta nagyon lenezoek mivel iszonyu gazdagok.
De volt ismeros aki meselt az indiai munkasokrol es tenyleg ilyen havi 100-200 eurokert dolgoznak napi 12 orat vagy meg tobbet.
Én nem értem mi olyan vonzó ebben a Dubaiban .. a csillogás meg stb.. kivülről oké , szép meg minden ..
De tudod te hogy ott egy munkás mennyiért meg mit dolgozik ? Patkánylyukban laknak szinte. Van hogy ki sincsenek fizetve .. Nekem egy ismerősöm volt kint. Sírva könyörgött hogy haza jöhessen .. Ha nem vagy sejk , egy pokol ott élni. Szabad emberkereskedelem , drogok, kurvák. Ez Dubai. Egy bűnöző ország. Barátnőt meg végképp ne vigyél magaddal... Ha kinézik maguknak ott minden eszközzel azon lesznek hogy el rabolják tőled.. aztán addig erőszakolják míg élet van benne .. Ott a nőknek sincs joguk. Én a földel tenném egyenlővé az összes sejkkel együtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!