Dubai-ba hogyan lehet kikerülni dolgozni?
Figyelt kérdés
Semmi nyelvismeretem nincs !!2009. dec. 14. 21:07
1/33 anonim válasza:
repülővel.
nem ártana angolul vagy arabul megtanulni
2/33 A kérdező kommentje:
nyelv nélkül nincs esélyem ???
2009. dec. 14. 21:27
3/33 anonim válasza:
hát pl k*rvának nyelvismeret nélkül is mehetsz...
4/33 A kérdező kommentje:
ÚR vagyok !! (miért kell igy beszélni ?!)
2009. dec. 14. 21:35
5/33 anonim válasza:
nyelvtudás, na meg eladható szakmai tudás (pl. mérnöki) kell. Dubaiban rengeteg vendégmunkás dolgozik az iszlám világ egészéből, irániak, szírek, jemeniek, stb. Jól képzett emberek, nemigen van szükség ott képzetlen, emberekre...
6/33 anonim válasza:
Hát, igen álmodozni lehet..
nyelvismeret nélkül? :S
7/33 A kérdező kommentje:
De nekem jó lenne bármilyen csicska munka is !! Csak többet keressek mint itt Mo.-on !!!
2009. dec. 14. 22:05
8/33 anonim válasza:
a csicska munkát az indiaiak végzik (takarítás, építkezések stb.) és azok is beszélnek angolul. a babysitter, házvezetőnők meg a fülöpi szigetekről vannak és azok is beszélnek angolul.
9/33 anonim válasza:
Akkor inkább kezdő lökésnek Angliát tudom ajánlani,persze alapból nem árt egy kis angol tudás,ott találsz munkát mindig ha erőteljesen keresel. Dubai-ban nagyon jó élet van és gazdagság szokták mondani ott senki sem szegény,ebben van igazság,viszont rettentő drága hely és ha kimész nyelv tudás nélkül max valami sz*r munkát kapsz és abból a fizetésből olyan árak melett ha nem halsz éhen,első utad haza vezet.
10/33 anonim válasza:
Kedves Úr!
Érdeklődj a nagykövetségen vagy a táncos Karsai Zita hivatalos honlapján,mert oda költözött ki állítólag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!