Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Dubai-ba hogyan lehet kikerüln...

Dubai-ba hogyan lehet kikerülni dolgozni?

Figyelt kérdés
Semmi nyelvismeretem nincs !!
2009. dec. 14. 21:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%
Bocs de 30 évesen baromi kevés realistásérzéked van. Persze kimentek pár dollárral a zsebükben... A millióból 1 ember ha valahogy meg tudja csinálni így a szerencséjét, de ahhoz valami óriási mák kell... De azt fogd fel: NYELVTUDÁS NÉLKÜL SEMMIRE NEM MÉSZ!!! Dubaiban is ott él egy csomó ember, akik minden alja munkárt könyörögnek, nem is biztos, hogy kapnak de legalább beszélnek angolul vagy arabul. ANÉLKÜL SMEMI ÉRTELME NINCS. Így érthetőbb már?
2009. dec. 15. 19:52
 22/33 anonim válasza:
100%

Menjel sztem:) Varos mellett vannak ilyen munkás barakkok tele csupa Pakisztánival meg Indiaival akik pár dolláért nulla biztositással, meg járulékok nélkul egyensulyoznak a felhokarcolok tetején. Aztan leszall az este es hat ugye nincs No, ott lesz a feher segged..:D Sorry, de azert ez a valosag. .Nem a mesebeli gazdagsag fel ev alatt. Majd ha sejk leszel ocsem.Ha nem vagy ottani tehat emiratusi es vagy nem ertesz valamihez nagyon jol es meg angolul is makogsz vmit akkor, wcpucolas lesz meg a barrakosokkal spanolas.

ui: nem ertem miert akarsz a sivatag szelere menni. legalabb valami karib tengeri sziget lenne a vagyad ahol palmafak is vannak meg jo nok.

2009. dec. 15. 20:09
 23/33 anonim ***** válasza:
89%

Izrael az más, oda nekem is ment ki ismim, de Dubai???

Ha gondolod van egy égi iskolatársam,Abu-Dhabiba.Nagyon alja munkát végez, talán tud segíteni.

Csecsemő és gyermekszívsebész.

2009. dec. 15. 20:12
 24/33 A kérdező kommentje:
érdekel add meg a számát hátha van ismeretség e !!
2009. dec. 15. 20:43
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátnőm három évig dolgozott Dubaiban, pedig csak alapszinten tud angolul (suliban mindig németül tanult). Egy szállodában kellett esténként pár órát zongoráznia, és a teljes ellátás mellett még jól is keresett vele (itthon lakást vett belőle). Zeneakadémiai végzettsége van. Vannak azért foglalkozások, ahol nem elvárás a magasszintű nyelvtudás.
2009. dec. 16. 19:57
 26/33 anonim válasza:
100%
Voltam már Dubaiba nyaralni, de ott a szállodába, hajón mindneki tudott angolul. A Burj Al Arab előtt az aquaparkban még a takarítőnő is tudott angolul is meg németül is. Nem hiszem hogy sok esélyed van oda nyelv nélkül. Én egy emberrel sem találkoztam aki nem tudott legalább még 1 nyelven, de a legtöbben 2 nyelvet is beszéltek az arabon kívül...
2009. dec. 16. 21:03
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az, akinek Abu-Dhabiban van volt osztálytársa. a nevét és elérhetőségét , azért nem adom meg, mert én sem tartom vele a kapcsolatot.

Inkább érzékeltetni akartam, hogy nem úgy került abba az országba, hogy becsöppent. Rohadt jó szakmája van és gondolom felső fokon beszél nyelvet.

2009. dec. 18. 11:16
 28/33 anonim válasza:
100%
Menj el kirandulni Dubaiba ha van ra penzed igy bebiztositod magad es ezalatt az ido alatt probalj meg munkat talalni. Ha talalsz maradsz ha nem hazajosz. Azt nem tudom kell e munkavallalasi engedely Ha nincs ra penzed egyenlore valasz kozelebbi celpontot szerintem.
2009. dec. 20. 22:54
 29/33 anonim válasza:
100%

12-14 22:4

Rettentő drága????? Na te se voltál ott mostanában!

A benzin harmadannyiba kerül, 1l víz, 1 üdítő kb. 50-60 Ft.A boltban kb. annyi minden mint itthon.

A kérdésre válaszolva: a vendégmunkások 50-60 ezer forintnak megfelelő összeget keresnek, ami remek egy indiai embernek, akinek a családja attól nem fog éhen halni, hogy apa az 52 fokban a felhőkarcoló tetején gályázik napi 12 órában. Angol nyelvtudással persze. Neked miért fizetnének többet?

2009. dec. 27. 15:49
 30/33 anonim ***** válasza:

"hallotam már olyan meséket "

Ja, a MESÉN van a hangsúly...

És mégis hogyan tervezted? Kimész, leszállsz Dubai DXB repteré, kilépsz az ajtón ... és?

Beülsz egy taxiba és MAGYARUL elmutogatod neki, hogy vigyen valahova, ahol lehet munkát találni?

És ha találnál is egy ilyen helyet, hogy adod elő magad, hogy minek jöttél? Az első vezetőnek kinéző embernek egy magyar-arab szótárral a kezedbe elgagyogod, hogy én keres munka?

Azt meg felejtsd már el, hogy Dubai, csillogás, arany élet, ingyen sör...

Igen, ilyen a TÚRISTÁNAK Dubai, aki otthagy 5.000 $-t egy héten.

Tudod te milyen egy MELÓSNAK? Egy aljamelósnak, aki mindenféle biztosítás nélkül a 35. emeleten melózik? Meg akik a várostól jó messze melóstelepeken élnek?

[link]

Nézegetsd és szörnyülködj...

2010. nov. 16. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!