Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Dubai-ba hogyan lehet kikerüln...

Dubai-ba hogyan lehet kikerülni dolgozni?

Figyelt kérdés
Semmi nyelvismeretem nincs !!
2009. dec. 14. 21:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%

előző vagyok itt a link

[link]

én a helyedben biztos kérdezgetnék tőle,bár tényleg nyelv nélkül nem sok esélyed van.

2009. dec. 14. 23:19
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvtudás nélkül külföldön szó szerint sz@rra se mész. Ne haragudj, de így mégis hogy gondoltad, hogy megértenek téged?? Hány éves vagy mégis ilyen gondolkodással? :S
2009. dec. 14. 23:29
 13/33 anonim ***** válasza:
86%
Angliában sem mész semmire ha nincs nyelvtudásod!
2009. dec. 14. 23:46
 14/33 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi realitásérzékkel sehol nem mész semmire, még nyelvtudás birtokában sem.
2009. dec. 14. 23:54
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

Tisztelt Uram!

Nem tudom,ön mennyi idős,de ha tényleg benne van a korban,és nem tartja magát butának,akkor tudja jól,hogy nyelvtudás nélkül sehol a világban nem boldogul..Egyik országnak sincs szüksége tátogó "bólogató kejfeljancsira"..

Minden országban van munkanélküliség,és minden országban vannak olyan emberek akik szintén munkát keresnek.Magyarországon is sokan keresnek állást,és valószínű,hogy egy indiai férfit aki nem tud magyarul nem fogják alkalmazni mosogatni/takarítani hisz bőven tudnak válogatni a magyarok között is,és ők ugye tudják a nyelvet is..Ugyanez a helyzet Angliával,Németországgal vagy akár Dubai-val. Minek alkalmazzanak egy magyart aki megszólalni sem tud,ha van 1 millió aki nyelvtudással is elvállalja minimálbérért a munkát..?

Ha nem képes arra,hogy nyelvet tanuljon,és pár év múlva szerencsét próbáljon,akkor csak keseregjen tovább,és ne csodálkozzon ha sokan sértő de igaz választ adnak.

2009. dec. 15. 00:07
 16/33 anonim ***** válasza:
60%
Próbálj koldulni, ahhoz nem kell nyelvtudás.:-//
2009. dec. 15. 09:39
 17/33 anonim válasza:
100%
Nekem ismeroseim kozul voltak akik nagyon-nagyon alap nyelvtudassal vagtak neki Anglianak,de kuszkodes volt az eleje,es arra nem sok ember kepes.1 par,a csaj baby sitter volt.ez fedezte a lakast,addig a srac meg mindenfelet dolgozott.Ambico kell hozza rendesen.Ha nincs aki segitsen,akkor akarhol atvernek,papir munkaknal,fizetesnel..vagy te csinalsz magadnak bajt.de ha kalandor vagy,meg nincs jobb dolgod,akkor igy is fel lehet fogni.de elotte nyelvtanfolyamra minimum el kell menni.Dubaiban fogalmam nincs,hogy mi a helyzet a munkaval,en most Angliarol beszeltem.Ha ezt valasztod akkor 2 eselyes.De ha rosszul sul el penzt,idod veszitesz..
2009. dec. 15. 10:23
 18/33 anonim ***** válasza:
70%
Karsai Zita a párja után ment ki nem magától.
2009. dec. 15. 10:25
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen nyelvtudással nagyon alja munkát sem lehet kapni Dubaiban, ugyanis oda akar menni a sok arab, indiai stb. vendégmunkás, akik tudnak angolul és ráadásul van valamilyen komoly végzettségük. Először valamilyen szinten meg kellene tanulni egy nyelvet, különben bárhol átverhetnek, nem is veszed észre. Miért pont Dubai? Oda a legnehezebb kikerülni, mindig ki fognak közösíteni, még állampolgárságot sem lehet szerezni annak, aki nem ott született. Plusz baromi meleg van és nagyon más a kultúra, mint Európában. Miért nem EU-s országban keresel munkát?
2009. dec. 15. 11:55
 20/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm Önöknek a válaszokat !! 30 éves vagyok és már elegem van országunkból , Eu-ból is , nekem mindenem Dubai !! Megfogott a csillogás , gazdagság !! Nekem jó lenne bármilyen alja munka is pl. hajó , kamion kipakolása , vagy egész nap wc pucolás egy 5csillagos szállodába !!

És van egy ismerösöm aki , szintén nyelv tudás nélkül kiment Izraelbe dolgozni !

Meg hallotam már olyan meséket is , hogy emberek kimentek pár dollárral a zsebükben és most már üzlet hálozatuk van !!!

2009. dec. 15. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!