Dubai-ba hogyan lehet kikerülni dolgozni?
előző vagyok itt a link
én a helyedben biztos kérdezgetnék tőle,bár tényleg nyelv nélkül nem sok esélyed van.
Tisztelt Uram!
Nem tudom,ön mennyi idős,de ha tényleg benne van a korban,és nem tartja magát butának,akkor tudja jól,hogy nyelvtudás nélkül sehol a világban nem boldogul..Egyik országnak sincs szüksége tátogó "bólogató kejfeljancsira"..
Minden országban van munkanélküliség,és minden országban vannak olyan emberek akik szintén munkát keresnek.Magyarországon is sokan keresnek állást,és valószínű,hogy egy indiai férfit aki nem tud magyarul nem fogják alkalmazni mosogatni/takarítani hisz bőven tudnak válogatni a magyarok között is,és ők ugye tudják a nyelvet is..Ugyanez a helyzet Angliával,Németországgal vagy akár Dubai-val. Minek alkalmazzanak egy magyart aki megszólalni sem tud,ha van 1 millió aki nyelvtudással is elvállalja minimálbérért a munkát..?
Ha nem képes arra,hogy nyelvet tanuljon,és pár év múlva szerencsét próbáljon,akkor csak keseregjen tovább,és ne csodálkozzon ha sokan sértő de igaz választ adnak.
Köszönöm Önöknek a válaszokat !! 30 éves vagyok és már elegem van országunkból , Eu-ból is , nekem mindenem Dubai !! Megfogott a csillogás , gazdagság !! Nekem jó lenne bármilyen alja munka is pl. hajó , kamion kipakolása , vagy egész nap wc pucolás egy 5csillagos szállodába !!
És van egy ismerösöm aki , szintén nyelv tudás nélkül kiment Izraelbe dolgozni !
Meg hallotam már olyan meséket is , hogy emberek kimentek pár dollárral a zsebükben és most már üzlet hálozatuk van !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!