Él valaki Nepálban?
Szerintem ilyen válaszod nem lesz. De eleve már a gondolat..hogy ott élj, és ott dolgozz ..
Eszméletlen. Olvass már utána hogy milyen politikai rendezetlenség uralkodik Nepálban...
Itt akarsz te munkát vállalni??
Agyam eldobom.
"A magasabban fekvő medencékben búzát, kukoricát, kölest termesztenek. A monszun hatása alatt álló dombvidék jellegzetes terményei: rizs, juta, tea, gyümölcsfélék. A hegyi legelőkön jelentős az állattenyésztés. Ipara fejletlen, kizárólag a mezőgazdasági terményeket dolgozza fel."
Biztos könnyen találnál munkát, tárt karokkal várják a bevándorlókat, mert munkaerő hiányban szenvednek!
Biztos könnyen találnál munkát, tárt karokkal várják a bevándorlókat, mert munkaerő hiányban szenvednek!
# 2/2 Időpont ma 19:33
Hááát azért ezen jót mosolyogtam..ember Nepálról beszélünk vagy Kínáról?
Szerintem te inkább az utóbbiról.
3 nak!
nem érzed az iróniát....ember???
"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom."
a kérdezőnek
Használd a guglit!
Kedves 2-es, 5-ös, 6-os, 7-es. Biztosan te is érezted a kérdésemben meghúzódó mögöttes jelentéstartalmat. De akkor kimondom: nem karrierépítésre gondoltam. Azért kösz.
Saját tapasztalatra vagyok kíváncsi és nem a guglira. Azon már túl vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!