Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Él valaki Nepálban?

Él valaki Nepálban?

Figyelt kérdés
Aki magyar és tudna mesélni, hogy milyen ott az élet. Mennyiből lehet kijönni havonta és milyen lehetőségek vannak a munkavállalásra. Mivel kell számolnom, ha ott szeretnék élni? stb.

2013. febr. 20. 08:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ilyen válaszod nem lesz. De eleve már a gondolat..hogy ott élj, és ott dolgozz ..

Eszméletlen. Olvass már utána hogy milyen politikai rendezetlenség uralkodik Nepálban...

Itt akarsz te munkát vállalni??

Agyam eldobom.

2013. febr. 20. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

"A magasabban fekvő medencékben búzát, kukoricát, kölest termesztenek. A monszun hatása alatt álló dombvidék jellegzetes terményei: rizs, juta, tea, gyümölcsfélék. A hegyi legelőkön jelentős az állattenyésztés. Ipara fejletlen, kizárólag a mezőgazdasági terményeket dolgozza fel."

Biztos könnyen találnál munkát, tárt karokkal várják a bevándorlókat, mert munkaerő hiányban szenvednek!

2013. febr. 20. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Biztos könnyen találnál munkát, tárt karokkal várják a bevándorlókat, mert munkaerő hiányban szenvednek!

# 2/2 Időpont ma 19:33

Hááát azért ezen jót mosolyogtam..ember Nepálról beszélünk vagy Kínáról?

Szerintem te inkább az utóbbiról.

2013. febr. 20. 20:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Jól elpoénkodjuk a dolgot. Csak nem erre lennék kíváncsi. Mégiscsak az első első mondatának lett igaza. Sajnos...
2013. febr. 20. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:

3 nak!

nem érzed az iróniát....ember???

"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom."

2013. febr. 20. 22:47
 6/13 anonim ***** válasza:

a kérdezőnek

Használd a guglit!

2013. febr. 20. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Tudod mit, segítek neked!

[link]

ez az első találat

2013. febr. 20. 22:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es, 5-ös, 6-os, 7-es. Biztosan te is érezted a kérdésemben meghúzódó mögöttes jelentéstartalmat. De akkor kimondom: nem karrierépítésre gondoltam. Azért kösz.

Saját tapasztalatra vagyok kíváncsi és nem a guglira. Azon már túl vagyok.

2013. febr. 21. 09:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik ismerősöm volt kint fél évig. Nőket segítő nonprofit cégnél. Szállást, étkezést kaptak, fizetést nem. Igazából önkéntes volt, neki nagyon tetszett, de az első válasza arra, hogy milyen Nepál, az volt, hogy elszomorítóan szegény ország :(
2013. febr. 21. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező:

[link]

[link]

Ezek Csomához és Tibethez kötődő társaságok, de mivel mindkét téma erősen kötődik Nepálhoz, ezek egyúttal gyűjtőhelyei azoknak is, akik megfordultak már arra és magyarok.

2013. febr. 24. 21:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!