Azerbajdzsán vagy Jordániát preferálnátok inkább?
Figyelt kérdés
Ezen két ország közül gondolkodom, amelyek muszlim többségűek, de talán nem annyira radikálisak, és van valamennyi látnivaló, továbbá relatíve nincs olyan túl messze Budapesttől.
Mindkét helyre kell vízum úgy láttam, de melyik lehet az ajánlottabb, látnivalók, árak, biztonság, vendégszeretet szempontjából?
Előre is köszönöm :)
tegnap 21:45
1/2 anonim válasza:
Én Azerbajdzsánban már jártam, így Jordániát választanám. De ha objektíven nézem, akkor Jordániában jelentősebb látnivalók vannak, viszont Azerbajdzsánban összességében szerintem jobban fejbe vág a kulturális sokk. Érdekes látni az elképesztő fényűzést és a futurisztikus Bakut, miközben az országban hatalmas a szegénység. A Yanar Dag és a sárvulkánok, pedig egészeb egyedülálló látnivalók. Viszont egy kontra Azerbajdzsánnál, hogy a vízum beszerzése szerintem körülményesebb, mint Jordánia esetében. 2016-ban még kellett meghívólevél és mindent a nagykövetségen keresztül kellett intézni. (Ez lehet azóta már változott)
2/2 anonim válasza:
Jordánia mindrn szempontból. Azerbajdzsán dögunalom meg azért le akartak csukni mert csináltam pàr fotót az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!