Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Bakuba miért nem lehet kifogni...

Bakuba miért nem lehet kifogni olcsón repjegyet?

Figyelt kérdés
Évek óta nézem, de a legolcsóbb azt hiszem 42 ezer volt. Ezt meg is vettük, de a Wizz air törölte a járatot végül. Azóta szerintem 60-70 ezer alatt nem is láttam. Azért is furcsa, mert a régióban Jerevánba repültünk 22 ezer forintért.

febr. 14. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Állami támogatás hiánya. Sokszor az országok fizetnek a fapadosoknak fejpénzt így lehetett pl covid előtt elutazni 6 ezerért oda-vissza Eilatba meg Ammanba pl.
febr. 14. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, amit az első mond, ill. az is, hogy ti még anno bevezető áron repültetek Jerevánba. Bevett szokás, hogy a fapadosok egy új járat indulása kezdetén még alacsonyan tartják az árakat, hogy vonzó legyen. Én anno rögtön a közvetlen Wizz járat bevezetése után utaztam ki Bakuba, és potom pénzért vettem a repjegyet. Ha most megnézed, most már a Budapest- Jerevan útvonalra sincs nagyon 30-40 ezer alatt egy irányba.
febr. 14. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mikorra nézed, de simán lehet találni 30-40.000-ért oda-vissza jegyeket.
febr. 14. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Hol láttál ilyet, 3-as? Megírnád? Köszi.
tegnapelőtt 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
A wiztair honlapján. Egész február + március ilyen áron volt.
tegnapelőtt 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
tegnap 12:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Én őszre néztem most, de október-november 100 ezer körül mozog :(
tegnap 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Őszre még ráérsz nézelődni.
tegnap 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Szeptember és november között a legjobb Jerevánba utazni, kvázi az ott a föszezon, mivel a nyár túl forró, a tél pedig túl hideg. èn is kivárnék még azért, de minden bizonnyal nem fog jelentösen lejjebb menni az ár az említett okok miatt.
tegnap 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocsi Bakut akartam írni, de Jerevanra is igaz :)
tegnap 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!