Japánban szeretnék élni? Hülyeség lenne?
én is japánba szeretnék élni :D
japán lányok ^^
De jó látni h nem csak én szeretem ennyire Japánt..:D egyszerűen megőrülök a japcsikért :) A lányok nagyon szépek, és némelyik srác meg iszonyat jól néz ki. :D Egyik vágyam, h kimehessek Japánba, még ha nem is ott élni, legalább 1 hétre, h körbe nézzek mi van ott. :) Én támogatom az ötletedet. ;-)
15/L
Én is odáig vagyok Japánért, japánul tanulok és szüleimet már sírba viszem azzal,hogy minden napom csak arról szól,hogy "de már pedig én kint fogok élni" XD
Én is amúgy azon törtem a fejem már 1 hete,hogy egyedül milyen rossz lehet oda kimenni, akkora országba, szóval én arra gondoltam,hogy kerítek magam mellé valami ugyanilyen japán fant és kimegyünk és együtt albérlet meg minden XD
Ez komoly? A japán srácok miatt vagy oda japánért?
Még nagyon fiatal vagy ha azt hiszed,hogy Japán egy álom ország!Egyébként ha csak a japán srácok érdekelnek azért nem kell Japánba menned! Magyarországon is van elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!