Japánban élő magyarok! Tapasztalatok? Érdemes kimenni?
Attól függ minek. HA van egy(kettő,három) jó diplomád, beszélsz pár nyelvet,és van pár év gyakorlatod nagyobb cégnél akkor kimehetsz.
Ha képes vagy 30 négyzetméteren élni.
Hamindez nincs, akkor el se indulj
én is hasonlót kérdeztem.Nos ezt linkelték nekem.Érdemes megnézni.Egyébként ha nem is szeretik annyira a külföldieket kell nekik az idegen forgalom, a külföldi forgalom.Én is nagyon vágyom oda.A nő akivel az interjú megy egy egyetemen tanít és ugye még szép hogy magyar.
Akkor döntsük el,hogy ymiröl van szó.
Ha ki akarsz menni nyaralni, semmi gond, rakd össze a pénzt és menj. Szép kaland lesz.
Ha viszont élni mennél ki, akkor nagyon jónak kell lenned a területeden, mert különben semmi esélyed.
Persze nagyon szeretnék, ha odamennénk.Pénzt költeni. A munkát elvenni előlük, na azt már nem szeretnék.
mondjuk szerintem is hülyeség. Van egy suli ahova évente egyszer elmennek a japán diákok látogatóban.
Úgyhogy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!