Japánban élő magyarok! Tapasztalatok? Érdemes kimenni?
Az én gyerekem Japánban (Tokióban) végezte az egyetemet + előtte 1 évig az osakai nyelvi intézetben tanult (megtanult!) japánul beszélni-írni-olvasni. Közel anyanyelvi szinten beszél japánul, és megismerte őket - sokkal mélyebben, mint egy turista, vagy félévet ott töltött diák. Az egyetemet kormányösztöndíj (a japán kormányé) tette lehetővé, mi sosem bírtuk volna kifizetni. Viszont amellett, hogy nagyon jól tanult, dolgozott is (ez ott megszokott), öt-hatféle helyen.
Most már hozzánk közelebb, Európában él. Ha pontosítod a kérdésedet e-mailen, pontosabban is tudok válaszolni :).
A kérdéshez annyiban kapcsolódik az én válaszom,hogy az egyik válaszoló aki ezt írta: "Mi a bajod a nácikkal?
Ez diszkrimináció.Szégyeld magad...." úgy tűnik elfelejtett iskolába járni de a szülei sem világosították fel vagy ők is "nácik" voltak. Többek között a "náciknak" köszönhetjük a II.világháborút a gázkamrákat és a több tíz millió ártatlan megölését stb. A többit és a részleteket megtalálja a válaszoló a tankönyvekben. Az is érdekes,hogy az illetőnek nem lehet közvetlen levelet küldeni. Ki is szégyelheti magát?
Üdvözlettel:
hofluma
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-17 12:45 hova küldjek emailt?:D
jah már látom lehet privátot írni:D
az előbb nem láttam:D
#1 gondolatom: hülyék vagytok
#2: miért kell általánosítani?
Olvasd ezeket a blogokat..én is őket szoktam. Tán jobb és hasznosabb választ adnak neked, mint azok akik "hallották".Kint élnek Japánban, japán férjjel, magar férjjel, japán feleséggel:
makoblog.freeblog.hu/
timijapanban.freeblog.hu/
japanban-blog.madu-kapu.com/
himawari.freeblog.hu/
karamavari.freeblog.hu/
napkeletikincseim.blogspot.com/
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-13 18:13
Mi a bajom a nácikkal? Cöh... A nácik kisajátítják az országukat és a saját mocskos módszereikkel védik meg azt. (Bakancsparty ról ki hallott pl.?) Az ilyen tizenéves korosztály hiszi azt hogy hitler hú de jó volt meg ilyen f ságok. Olyanokat is írnak hitlerről hogy sátánista volt, amit kizártnak tartok, mert én mint sátánista tudom hogy a sátánistáknak nincs istenük (jelenesetben sátán), mert a Sátán csak egy példa, a szabad akaratra. Ergo a szabad akaratban hisznek/ünk. Márpedig mindenkinek joga van másik országba átmenni. Most komolyan ki a f*omat érdekli hogy külföldi-e vagy sem? Csak azért hogy legyen min háborúzni? BOCS AZ OFFÉRT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!