Irakba szeretnek költözni pontosaban kurdistanba aki mar volt ott mi a velemenyetek a helyröl, az emberekröl, kulturarol?
Én Törökországba utazgattam 1,5 hónapot. A keleti részén nem voltam, ezért csak elvétve találkoztam bár kurd származású egyénnel. Jó arcok és vendégszeretőek az UTAZÓKKAL! De én férfi vagyok és nem egy jövendőbeli feleség.
Erősen rosszallom hogy visszamaradottnak tartod őket! Kicsit szerintem át kéne gondolnod mit jelent ez. Ennek láttán viszont még jobban megijeszt hogy oda akarsz menni. Ha még csak nem is tudod "befogadni" őket, akkor hogyan tudnál beilleszkedni? A döntés a tiéd, de komolyan mérlegelned kell a nyereség/kockázat arányt! Elég sokat veszíthetsz.
A férfiak számára az egzotikus nők eléggé vonzóak. Valószínűleg nagy részt csak egy trófea lennél a számára, hogy eldicsekedjen veled, hogy nézzétek...európai nőstényem van. Amit mutat nem biztos hogy őszinte. Bár lehet...
Iraki barátom van több mint 2 éve, eszem ágába nem menne oda menni, maximum látogatóba, de azt is meggondolnám. Ismerem az itteni rokonait (nem Magyaro.-n élünk). Ne menj oda, mert igaz a szóbeszéd, hogy hazai pályán megváltoznak és meg akarnak felelni a hazai normáknak, elvárásoknak, ott a család, a no.1, és mi soha nem kerülhetünk eléjük! bármekkora is a szerelem, ne menj oda. Az esetleges jövöbeli gyerekeid érdekeit is tartsd szem elött.
Az egyik elözö válaszadónak, "A lányom nélkül soha" c. film nem Irakban, hanem Iránban játszódik.
15-ös:
Nem jó, de nem is erről van szó.
Az a baj a keleti kultúrával, hogy néha vallási fanatizmussal párosul, illetve olyan szokásokkal, ami nem feltétlen kedvező egy nő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!