Mennyire megbízható a Wizz Air és hogy lehet hogy viszonylag ilyen olcsó is? Mi a véleményetek róla?
"Ja és semmilyen európai fapados gép nem zuhant még le, ellenben a nagy nemzeti társaságok pl. British Airways, Air France, nem is egyszer."
Mivel ezek a nemzeti légitársaságok már több évtizede repülnek, nyilván időarányosan több esélye a baleseteknek. A fapadosok cca. 10-15 éve üzemelnek, kevesebb baleset esélye. Véleményem szerint azonban ennek a nagy spórolásnak, főleg a Ryanairnél előbb-utóbb meg lesz a böjtje. Bár ne legyen igazam.
"nemzeti tarsasagok se jobbak, csak ott nagyobb a luxus."
Te ugye még nem repültél normális légitársasággal, csak ilyen fapékkel? Az egy dolog, hogy nincs luxus, de például szinte az összes fapados a városon kívüli, messzebbi reptéren száll le, mert ott olcsóbb nekik, illetve a létező legrövidebb felszállópályákat bérelik ki, ezáltal ég és föld a különbség a fel és leszállások meredeksége között. Annak idején a Malév mindig olyan szép simán tett le, nemritkán átaludtam, a Wizzair meg óriásiakat döccen, hiszen nagyon kevés ideje van letenni a gépet.
És aztán ha késés van, mondjuk hó miatt, akkor a normális légitársaság fizeti neked a hotelt, teljes ellátással, a fapados fizeti neked, hogy kint csövezhetsz 8 órákat a reptéren, ezalatt jogosult vagy 1 db ingyen szendvicsre, üdítővel. Ha lemondod a jegyedet, a nemzeti légitársaság egy az egyben visszautalja a pénzt, a fapados levon belőle foglalási díjat, plusz csak a jegy árát utalja, az extrákat, /mint a súlyosabb bőrönd, vagy a nagyobb lábbhely, elsőbbségi beszállás/ már nem.
Ezek mellett már csak apróság, hogy nincs business osztály rajtuk, privát várójuk a repteren és így tovább. Összessségében, aki sokat utazik, annak nem nagyon éri meg a fapados rendszer.
Elozo, ez eleg nagy hulyeseg. Lehet, hogy 14 evem miatt nem vagyok olyan kritikus , de szerintem a fapadosokkal nincs semmi baj. 2x utaztam veluk, mind ketszer kestek ,de tuleltem. A legtobb magyar embernek igy is megeri, mert alig van penzuk. Ja , es mielott jonnel azzal, hogy csak fapadosokkal utazom, mar nagyon sokszor repultem American Airlinessal, Lufthansaval, Air Franceal, British Airwayssal, TAMal, Tacaval stb.. Adnak kajat es kb. ennyi. Kulon varoterme BPn tudtommal semelyiknek sincs, leszallni meg mindegyik legitarsasag tud rosszul me jol is..
Hogy a kerdesre is valaszoljak a Wizzair szerintem rendben van, de azt tenyleg szamon kell tartani, hogy gyakran kesik
14L
Rengeteget repültem wizz-zel és különösebb problémám nem volt vele, mivel max 2-2,5 órás utak voltak, így pl. a szolgáltatási színvonalbeli különbség annyira nem számított.
A késés pedig minden társaságnál előfordul, annyi különbséggel, hogy mondjuk fapadosnál nem nyomnak a kezedbe étkezési utalványt, hogy egyél, amíg várakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!