Csekito kérdése:
Mennyire megbízható a Wizz Air és hogy lehet hogy viszonylag ilyen olcsó is? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Debrecenből mennék Eindhovenbe, egy oda vissza utat foglalási díjjal 20ból meglehet úszni. Nem nagyon utaztam még légi úton ezért vagyok kicsit világtalan ebben a témában.2012. dec. 24. 22:24
11/14 anonim válasza:
Bár azt utolsó megállapítás sem igaz, egyszer kaptunk egy 5000 ft-os kajautalványt, amikor 2 órát késett a gép.
12/14 anonim válasza:
Itt valaki úgy látom nincs tisztában a jogaival. Hotel valamint kaja ugyanis a ryan és wizz utasnak ugyanúgy jár mint más társaság eseten. Ez nem légitársaság függő hanem jogszabály. Meglepő mi?
Ez a futopalya hossz meg... persze direkt roviditik mikor fapad megy!! :))
A járatok többnyire pontosak, nincs ezzel semmi gond. Aki nem igy gondolja az vegyen késési jótállást wizznél és gazdagodjon meg rajtuk. Ha 10-ből egyszer bejön pénzednél vagy, ha többször késik nyertél. Mivel ők se hülyék, hogy ilyet ajánlanak így azért erősen feltételezhető, hogy a járatok több mint 90%-a pontos.
Eddig tehát elhangzott itt néhány mendemonda, kedves kérdező jobb ha nem ez alapján ítélsz.
13/14 anonim válasza:
en imadom,eleg olcso es eddig meg megbizthato volt mikor utaztam
14/14 anonim válasza:
én speciel szeretem a wizz air-t. nyílván nem egy első osztályú gép/légitársaság, de az áraikhoz képest teljesen megbízhatóak. legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!