Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mi a véleményetek Irán-ról?...

Mi a véleményetek Irán-ról? Megosztanátok tapasztalataitokat?

Figyelt kérdés
Sok előitéletük van az embereknek pedig szerintem nem olyan az ország ahogyan sokan elképzelik. Volt alkalmam megbarátkozni irániakkal, nagyon barátságosak és sok érdekes dolgot meséltek. Mellesleg nagyon sok közös szó van a perzsa és magyar nyelvben...
2011. aug. 11. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy osztálytársam (külföldön)aki akkor jött iránból. akkor voltunk 25 évesek.

ö konkrétan azért "menekült" az országából mert utálta az ottani politikát hogy rájuk kényszerítik az iszlám vallást. ö perzsa akart lenni de az ösi perzsiáról még az iskolában sem tanulhattak, csak is az iszlám érvényesülhet.

szerintem fejlettebb országok között van és nagyon magas a földgáz készlete. ennyit tudok róla.

2011. aug. 11. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el az Irán ébredése című könyvet. Elég jó képet kaphatsz az országról.
2011. aug. 11. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
személyes tapasztalatom nincs, de én azt javasolnám, hogy olvass utána a történelmének, a vallási csoportoknak, hogy legyen egy kereted, amire ráaggathatod az új információkat és megtaláld az oka a mai állapotnak. erre akár kezdésnek a wikipedia is megteszi.
2011. szept. 2. 01:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én jártam Iránban párszor és imádom. Az irániak is emberek, tehát nyilván sok rosszat lehet mondani a perzsákról is, de érdemes megismerkedni velük, hiszen a valóság sokkal színesebb, mint a TV-híradóban...
2011. nov. 23. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Talan a vilag legkedvesebb es legkulturaltabb emberei, amit a media bellit roluk az hazugsag!Magyarkent fel evet eltem Iszfahanban,s csak jot tudok mondani mind az emberek, mind a hatosagok reszerol,egyik sem akar haborut, de izraelt nem tenyleg nem szeretik, de ezzel nincsenek egyedul a vilagban!
2013. dec. 20. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!