Mi a véleményetek Ázsiáról?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 11:40
1/7 anonim válasza:
Hát, nekem nagyon tetszik Dél-Korea. : )
Ázsia úgy összegségében jó hely szerintem..fejlettek.
2/7 anonim válasza:
Az, hogy fejlettek technikailag, az nem azt jelenti, hogy az emberi kapcsolataikban is fejlettek!
Az neked tetszik Korea, az egy dolog. De, hogy tudnal-e itt elni is, alkalmazodni is a kulturahoz, az meg egy masik dolog!
3/7 anonim válasza:
Alapjáraton semmi bajom velük, szóval néhány dologról megvan a véleményem, de én úgy vagyok vele, hogy nem fogok általánosítani.
Viszont azt nem tudom nem megemlíteni, hogy kikészít, amit néhány japán idióta kitalál(pl nemrég dobtak piacra valami olyan szart aminek segítségével a fiúk is megtudhatják milyen menstruálni... agyfasz)
4/7 anonim válasza:
Izrael is Ázsia, Afganisztán is, India is, Szibéria is, Thaiföld is, meg Japán is. Szóval miről mi a vélményünk? Mert így az egészről csak annyi, hogy jó nagy.
6/7 Macsi2000 válasza:
Ázsiában nagyon aranyos fiúk vannak :DD
7/7 anonim válasza:
A férjem 2008-ban kijutott egy hónapra Ázsia egyik legcsodálatosabb országába, Vietnámba. Nagyon jól érezte magát, azóta is visszavágyik. Az emberek rendkívül kedvesek, egyszerűen élnek mégis boldogok. Sokat lehetne tőlük tanulni. A megélhetés nagyon olcsó. Október végén tervezzük a kiutazást, márciusig vissza sem jönnénk. Ha szeretnél részletesebb élménybeszámolókat, képeket, de ha a kiutazáshoz lenne szükséged segítségre, jó tanácsokra szívesen küldök információkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!