Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mi a véleménzetek izraelöl?...

Beagabi kérdése:

Mi a véleménzetek izraelöl? Májusban 2 hetet töltenénk ott a családdal.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg egy csodálatos ország lehet, ahol az ott születettek nem vesznek emberszámba.
2012. ápr. 15. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Én, ha fizetnének se mennék a rohadt kafferek közé. Látok így is eleget a médiában és a mindennapi életben. Gátlástalan, arrogáns,összeférhetetlen fajta, de a sárgákba beletörik a foguk!
2012. ápr. 16. 11:10
 13/18 anonim válasza:
Milyen érdekes hogy az izraelik bármit tehetnek nekik senki se szól. De bezzeg ha mi már rosszul nézünk egy külföldire akkor már mindjárt holocaustoznak meg fasisztáznak. Az izraelieknek mindent szabad. Pl: csak úgy bevonulni ciszjordániába. Kérdem én. Mi lenne ha mi bevonulnánk a felvidékre?
2012. ápr. 16. 22:45
 14/18 macintosh válasza:
29%
Nagyon szép helyszín az ahol izrael erôszakkal államot csinált, ezt senki sem vitatja! Én csak akkor látogatnék oda, ha nem lennének ott. További igazságokat is leírnék, de félek hogy elôvesznek érte! Hát ennyire egy "kedves" nép!
2012. ápr. 17. 07:31
 15/18 anonim válasza:
4%
SOHA , de soha nem mennék oda ! Elég van abból a fajból itthon is sajnos...Ha esetleg onnan származik valaki , ajánlanám úticélnak Izraelt , visszafele már nem kell repülőjegy , köszönjük ;)
2012. ápr. 17. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok odáig az itthoni zsidókért, és kemény jobbosnak tartom magam, ahogy a családom is.

Viszont az a pár hét amit kint tölthettem tizenpárévesen (nem zsidóknál), feledhetetlen. Igazi mediterrán ország, iszonyatosan sokszínű, most, így felnőttebb fejjel bármikor visszamennék egy évre is. Az meg hogy Telaviv egy szemétdomb, jó nagy hülyeség :) A tengerparti részén kívül jó hely Telavivban Jaffa (igazi arab kisváros), és a külsőbb kerületek is elég jók, tök élhető helyek, olyan mint Bp-Zugló. Bár fölösleges minden összehasonlítás. Jeruzsálem is érdekes, főleg ha érdekel a kereszténység. Olyan ortodox keresztényekkel lehet találkozni kis mázlival, akikről itthoni katolikusként azt se tudhattad, hogy léteznek. Ezen kívül ott a rakás ókori emlék, rómaiaktól kezdve mindenki ott hagyta a nyomát. Holt-tenger. Oázisok, sivatag, pár kilóméterrel odébb meg igazi fenyőerdő.

Ne hagyd ki. Május, talán a legjobb, még nincs 40 fok de a tenger már jólesik.

2012. ápr. 20. 23:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom
2012. ápr. 21. 16:13
 18/18 anonim válasza:
lopott föld.
2012. máj. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!