Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mi a véleménzetek izraelöl?...

Beagabi kérdése:

Mi a véleménzetek izraelöl? Májusban 2 hetet töltenénk ott a családdal.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 20:51
1 2
 1/18 anonim válasza:
52%
ha a család fiú/férfi tagjainak van fitymája, be se tegyétek a lábatokat.
2012. ápr. 10. 21:10
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Az első hülyeséget ír. Több ismerősöm is járt Izraelben,és jól érezték magukat,és egyikük sem zsidó.
2012. ápr. 10. 21:28
 3/18 anonim válasza:
78%
igazából csak ironizáltam, de kihagyhatatlan volt. bocsánatot kérek érte.
2012. ápr. 10. 21:40
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
Melyik részre mentek? Ha Eilat, akkor egy gyönyörű tengerparti üdülő hely, de az igazi Izraelből nem sokat fogtok látni. Jeruzsálem a kedvenc városom, egyszerűen mesés és a Palesztin részen is van 1-2 nagyon érdekes hely (pl. Jerico). Tel-Aviv egy szemétdomb leszámítva azt az egy utcát, ami a tengerparton van és végig luxus szállodákból áll.
2012. ápr. 11. 07:42
 5/18 macintosh válasza:
10%
Én nem mennék oda semmi pénzért egy katonai állam bármikor meghalhat a családod!! Kockáztatnád ezt?
2012. ápr. 11. 08:08
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen! Én legalábbis "kockáztattam" majdnem egy évig és szívesen visszamennék bármikor. A szüleim állandóan hívogattak, hogy "Gyere haza, láttuk a híradóban...!". Az egész egy nagyra felfújt hiszti. Igaz, hogy mindenhol katonák cirkálnak, de az éles fegyvereik ellenére nagyon sokszor felvettem őket, amikor stoppoltak, de ott ez a normális, meg kell szokni, hogy ott így van béke. A palesztin-izraeli határon ellenőrzés van, de "európai-fejűeknek" ez annyi, hogy megkérdezik minden rendben volt-e az úton. Nagyon kedvesek, rendesek a katonák, sőt nekem a palesztin területeken is csak jó tapasztalataim voltak, pedig nő vagyok. Nézz szét a világban, bárhol nyaralsz, utolérhet egy baleset, egy természeti katasztrófa, vagy egy terrorista, nem kell ehhez Izraelbe menned!
2012. ápr. 11. 08:29
 7/18 masni1 válasza:
45%

Izrael csodálatos ország. Mindenképpen örök élmény látni. Csak kóser kaját egyetek, az az európaihoz hasonló. Minden túrista-látványosságot nézzetek meg, de soha ne kérdezzetek, ne barátkozzatok, és tartsátok tiszteletben az ottani szokásokat. A fegyveresektől nem kell félni, mindenütt ott vannak. A már ott születettek ( szabrék ) nem vesznek emberszámba, ne reklamáljatok. Ne beszéljetek németül. És semmin se csodálkozzatok. Hazafelé a vámnál fapofa és rövid válaszok ( magyar tolmács szokott lenni ).

Ha valamit nem értesz, nehogy válaszolj rá!!! Hátha rosszul szólsz. Jó utat, és felejthetetlen élményeket kívánok!!!!!

2012. ápr. 11. 11:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Béreltünk autot 2 hétre és körutat tervezünk, mert valóban sok a látnivaló.Megnézünk mindent ami belefér az idönkbe.
2012. ápr. 11. 19:58
 9/18 anonim válasza:
100%
Én Eilaton lakom, gyönyörű ,Amit tudtok nézzetek meg,
2012. ápr. 12. 07:11
 10/18 Jobbos válasza:
31%
Hányinger, hányás. Jobb úticél nincs?
2012. ápr. 14. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!