Mi a véleménzetek a Zoé névről?
Figyelt kérdés
A vezetéknevünk, nem magyar, elég érdekes hangzásu és nehéz kiejteni egyes nyelveken ezért gondoltunk egy rövid és egyszerü lánynévre.2011. jún. 10. 12:06
1/10 anonim válasza:
Nagyon szép név, én is gondolkodtam azen a neven,de fiam lett! :)
2/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, én nagyon szeretem a rövid neveket: Zoé, Zea, Lia, Dea. :)
5/10 anonim válasza:
Gyönyörű név.Én is szerettem volna, de nem illik a vezetéknevünkhöz. A jelentése is csodálatos. Adjátok nyugodtan.
6/10 anonim válasza:
Nem tetszik, kicsit olyan durva, nem kellemes hangzású. Akkor már inkább Milla. Az nagyon szép név és rövid is. Vagy Bea, Loa, Lara, Lotti.
7/10 anonim válasza:
Nagyon szép név! Ha lányom lett volna ezt a nevet kapta volna.
8/10 anonim válasza:
A lány boxer kutyámat hívják így és rettegnek tőle a környéken. Imádom ezt a nevet.
(A fiú boxerünk Igor ha érdekel) :):):)
9/10 anonim válasza:
Szerintem is szép név :)! Nekem még a Jázmin is nagyon tetszik. De fiam lett :D
10/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik.Én azt adtam volna a lányomnak,de sajna a vezetéknévhez nagyon nem passzol.Így Lara lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!