Az orszag szep de az emberek a legundoritobbak (hulyenek ATM-nek neznek) a Foldon, voltam 1 honapot de soha tobbet.
tegnap 16:28
2/9 anonim válasza:
Szép hely, ha szabadúszó lànyok olcsók cserébe nem szépek, vannak szépek is de azok meg drágák magyar pénztàrcához mérten.
tegnap 18:04
3/9 A kérdező kommentje:
#2 Hát ez eléggé undorító válasz volt... Az, hogy te erre figyelsz!
tegnap 19:30
4/9 anonim válasza:
2
Mi másért menne bárki oda 🤣🤣😢
tegnap 19:42
5/9 anonim válasza:
@4 A világ egyik legjobb konyhája, történelem, hegyek, dzsungel, tengerpart, nagyvárosok, falvak, Vietnám majdnem mindent tud, amit az ember várhat egy országtól, mindezt úgy, hogy bitang olcsó. Nekem az emberekkel is radikálisan más volt az élményem, mint az első válaszolónak, de elég sokat járok olyan helyekre, ahol alap, hogy alkudni kell.
tegnap 20:10
6/9 anonim válasza:
5
Azért nem kell odamenni hogy rommáfőzött zöldséget ehess ramen tésztával. Bezzeg ezért:
#6 Bocs de ezzel magadat járatod le, hogy a szexen kívül semmit se értékelsz, biztos egy nő se nyúl hozzád… most én is elmehetnék vidékre és néhány prostituáltat levideózhatnák, aztán ebből levonhatnám hogy magyarország csak prostikból áll, de azt mindenesetre sikerült elérned, hogy az gondoljam ez az ország a prolik országa
#5 Kösz az egyetlen normális választ, nem tudom miért van ennyi beteg ember itt
tegnap 20:18
8/9 anonim válasza:
A fenti nagyképű turista és szexturista mégis mit vár? A vietek nem hülyék.
Viszont tényleg hazudósak és büszkék. Kiverték a franciákat, az amcsikat és a kínaiaiakat szerintük. Ellenben a felszínen nagyon barátságosak, amíg nem kerülnek ebbe büszkeség és lenézettség keverék paranoia állapotába. Főleg a nők, azok bolondok, ha felkapják a vizet (általanos ázsiai jelenség). De, ha nyer a focicsapat ledobják a felsőt az ünneplő tömegben.
Focimeccs idején nagyon szerény legyen a külföldi amúgy a ferfiakkal is.
Turizmusra ideális. Minden van természeti, élvezeti, kulináris, történelmi szinten is.
ma 00:14
9/9 anonim válasza:
Vannak ott a környéken sokkal jobb országok sokkal jobb helyek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!