A Fülöp-szigetekre tartó repülőút nagyon fárasztó?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Fülöp-szigetek egésze, így szívesen elmennék oda. Habár a repülőút nagyon nagyon hosszú.
Az átszállásoktól is félek kicsit.
okt. 26. 09:52
1/15 anonim válasza:
Aki jól bírja, annak nem, aki nem tud magával mit kezdeni, annak igen.
2/15 anonim válasza:
igen, bar en bp-ist-sin-mnl utvonalon mentem azon kibirhato volt
5/15 anonim válasza:
Fárasztó, fárasztó, de hát minden hasonló távolságú út fárasztó. Ha nem vagy beteg, simán kibírod. Oszt jónapot. Ha félsz az átszállástól, olyat válassz, ahol csak egyszer kell váltani. De self transferbe ne menj bele! Az legyen a légitársaság gondja. Keress járatokat valami gyűjtő oldalon, aztán a légitársaságnál foglalj
6/15 anonim válasza:
Azt igazán akkor fogod tudni, ha kipróbálod. Az tuti, hogy uncsi, ráadásul borítékolható, hogy nem akkor, annyit és úgy fogsz aludni, ahogy alapból aludnál, tehát valamennyire mindenképpen. Az időeltolódáshoz sem árt hozzászokni.
De ezeket leszámítva már egyéni, engem például a jetlag nem nagyon szokott megviselni, az első éjszakai alvás (amit már a célországban, ágyban töltök) után már olyan, mintha el sem mentem volna, jöhetnek a programok.
Az átszállás melyik részétől tartasz?
7/15 anonim válasza:
#6 jetlaggel pontosan így vagyok én is
8/15 anonim válasza:
Ha Emirates első osztályon utazol, akkor nem, ha valami tróger kínai légitársasággal szintén egy átszállással economyn, akkor már inkább.
9/15 anonim válasza:
Javaslom fogadd meg a #8-as tanácsát, válaszd az Emirates első osztályát ;), ami ebben a kategóriában kifejezetten olcsónak mondható, oda vissza 2,7 milliónál alig több, mondjuk februárban. A turista osztály 450 ezres ára sem számit drágának, de nyilván nyomorgás. De azt is ki lehet bírni
10/15 anonim válasza:
A turistaosztaly sem lesz rosszabb mint barmelyik top hotel a fulop szigeteken. Szamtalan alkalommal voltam kinn, volt hogy negyed evet, es fel sem merult bennem hogy a repulout lenne a kihivas resze a dolgoknak. Amikor 5 meteres hullamok kozott visz az 5 meteres hajo, hányó csecsemok es megkergult csirkék kozott, akkor kellemes nosztalgiával gondolsz majd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!