Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögország busszal. Az...

Görögország busszal. Az utazás mennyi időt veszi igénybe, mennyire fárasztó? A görög árak is érdekelnének, megéri-e főzni az apartmanban? Köszönöm.

Figyelt kérdés

2023. febr. 14. 07:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem mindegy honnan és hova utazol, de inkább 20 óra körül. Én inkább néznék egy fapados gépet! Mi mondjuk már 7 éve voltunk. De anno fejenként 20-on párezer Ft volt a jegy Korfura. Hajnalban indultunk és már a tengerparton reggeliztünk.

Az aktuális árakkal nem vagyok képben, de anno kb egálban voltak a magyar árakkal.

2023. febr. 14. 08:36
 2/14 D. Brasco ***** válasza:
28%
Aki a mai világba képes azzal büntetni nagát,hogy huszonórahosszákon keresztül busszal lecsattogjon a görögökig....az meg is érdemli ha ezt a megoldást választa.Főleg hogy még ráadásul ez az egyik legdrágább megoldás,a mellett hogy a legszarabb.
2023. febr. 14. 08:56
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván attól függ hova mész, de pl az északi településekig olyan 20-24óra a busz út. Szeptemberben fapadosok nagyon jó áron visznek.

Az, hogy érdemes e főzni…Mennyi költőpénzed lesz kb?

Egy ebéd vagy vacsora 2 főre 30-40euro, de abban benne van az üdítő, a sör, meg annyi kaja, hogy felfordulsz mire megeszed. Boltok és éttermek árai sokkal jobbak mint egy belföldi nyaraláson, a minőséget amit a pénzedért kapsz meg egyszerűen összehasonlíthatatlan a hazaival!

2023. febr. 14. 09:57
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

Én bevallom, hogy -pénztelen koromban- kétszer is voltam.

Először és utoljára!!

Még az anyósomnak sem kívánok ilyen gyötrelmet.

Kb a második világháborús zsidó deportálásokhoz tudnám hasonlítani.

Vagy mintha valaki fizetne azért, hogy internálják a gulágra.

De hajrá.

2023. febr. 14. 12:10
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Szeptember elején, közepén tényleg baromi jó áron vannak repjegyek, nem értem, miért menne bárki is busszal. Még ha Szegeden laksz, se éri meg...
2023. febr. 14. 17:49
 6/14 NTBS ***** válasza:
24%
Ez egyénfüggő. Ismerőseim így voltak és imádták.
2023. febr. 14. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is voltam tini koromban még Katalóniában is busszal, és el nem tudom képzelni, hogy azon mit imádtak az emberek...
2023. febr. 14. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
Én voltam repülővel is meg busszal is. Busszal Sartiba és szuper volt. Kb 16 óra. A repülő út csak kicsivel volt rövidebb, a bechekkolas és szallasig való buszozás miatt. Szerintem válassza Sartit vagy Spanyolt mert az sokkal olcsóbb. Ebéd görögbe 10€ spanyoloknal 2.5€ 12 éve. Most voltam mallorcan ott 5-6€ a nagy pizza 7-8€.Bolti olcsóbb mint itthon. De sokkal jobban éreztem magam Sartiban.Kornyezet tanulmányt kell elote végezni.
2023. febr. 14. 18:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Vagy menj olyan helyre, Görögországon belül, ahová nem kell órákat buszozni még a reptértől.
2023. febr. 14. 18:48
 10/14 anonim ***** válasza:
24%
Nincs értelme buszozni.
2023. febr. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!