Görögország busszal. Az utazás mennyi időt veszi igénybe, mennyire fárasztó? A görög árak is érdekelnének, megéri-e főzni az apartmanban? Köszönöm.
Én voltam pár éve busszal, bírható volt, és majdnem csak feleannyi, mintha repülővel mentünk volna.
Most ne haragudjatok már, de brutál áron van már egy görögországi nyaralás, szerintem jobb busszal menni, ha az fér bele, mint egyáltalán nem menni.
Ha magadnak foglalod a repjegyet és a szállást két főre kijössz annyiból, mint egy főre ha irodánál fizetsz be.
Az út Szeged és Baja környékéről is legalább 20 óra, ha csak az Észak-Görögország vidékeid célzod meg (Paralía, Theszaloníki, Makedonía, stb...), de inkább 24+ a menetidő.
Nem épp kellemes, főleg az a tudat, hogy amikor beszállsz a buszba, tudod, hogy holnap ilyenkor még mindig utazol.
Pozitívum, hogy ha szerbiai és makedóniai útszakaszokon nappal utazol, akkor a táj gyönyörű, semmihez sem fogható.
Egyszer ki lehet bírni! Annyira nem borzasztó, mint ahogy itt sokan beállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!