Szoktak így utazni? Megszakítva legalább egyszer a távoli városok közötti fárasztó repülést (egy-két napig az adott "közbülső" országban maradva), vagy repülő helyett hajóval menni, még ha az több hét is? (Legalábbis egy kevesen, ha sokan nem is?)
Például egy Liszt Ferenc Reptér - Soekarno-Hatta közötti hosszú, fárasztó repülőutat egyszer-kétszer egy-két napra megszakítva, még ha ez plusz egy-két vízumot is jelent az alig néhány nap miatt.
Vagy hajóval (nem a méregdrága luxus óceánjárókat értem ezalatt) hetekig utazva, a megfelelő díj ellenében természetesen.
Ha görcsösen kikerested googleben a jakartai reptér hivatalos nevét, akkor azt hiszem előrejelezhető, hogy milyen válaszokat vársz :D
Utaztam már így, meg még többször nem így is. Abszolút desztináció és átszállási reptértől függ, ha érdekel, 2 napra hajlandó vagyok ott megállni odafelé, amúgy nem. Esetleg ha valami világesemény egybeesik a terveimmel, akkor azokat úgy alakítom, pl. így fogom pár hónap múlva megnézni a dubai világkiállítást.
Kifejezett detourt csak akkor tennék, ha személyesen nagyon megérné. Ezt magadnak csak te tudod eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!