Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az utazás miért fárasztó...

Az utazás miért fárasztó ennyire, amikor végig csak egy helyben ülsz?

Figyelt kérdés

2022. aug. 28. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberi szervezet pont, hogy nem egész napos ülésre lett kalibrálva.
2022. aug. 28. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nézed a tájat, akkor hamar fárad a szem. Ha sokat buszozol, vonatozol, akkor a jármű rázkódása is meg tud egy idő után gyötörni.
2022. aug. 28. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért, mert egy helyben ülsz folyamatosan.

Én ha vonattal utazom valahová, ami több, mint kb. másfél óra, akkor időnként felállok és nyújtózóm egyet, esetleg "sétálok" egyet a kocsik hosszában,

2022. aug. 28. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő, nekem nem igazán fárasztó. Csak az, hogyha korán kell kelni hozzá, meg ha nincs elég hely a lábamnak és pl ülnek mellettem a buszon. Az úgy tényleg fárasztó. De egy kényelmes vonaton, ahol fel tudok állni, kicsit mozogni, ott elég sok időt el tudnék tölteni.
2022. aug. 28. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A rezgés és a monoton állandó háttérzaj miatt. Mindkettő rettenetesen el tudja fárasztani az embert.
2022. aug. 30. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!