Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mit gondoltok,most télen...

Mit gondoltok,most télen felelotlenseg lenne jordaniaba utazni?

Figyelt kérdés
A haborus helyzetre gondolok

okt. 17. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Jordaniaban haboru van? Nem is tudtam.
okt. 17. 16:36
 2/10 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Abból a szempontból necces, hogy mi van, ha az utazásod idején megint légtérzár lesz.1-2 hete is teljes légtérzár volt néhány napra. A turistákat Aqababól hajóval vitték át Egyiptomba és onnan tudtak hazarepülni.

okt. 18. 05:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A háborús helyzet miatt nem aggódnék, inkább a járattörlések miatt, ahogy a 2-es is írja. A Ryanair jövö márciusig már törölte a járatait Bp és Amman között, a Wizz még repül, vagy legalábbis jelenleg foglalható decemberre. Mi is tervezzük dec. végén, de egyelöre, kivárunk.
okt. 18. 09:56
 4/10 A kérdező kommentje:

1-es

Hat,nem konkretan ott

Nezz utana ha esetleg erdekel vagy utaznal :)

okt. 18. 10:26
 5/10 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok Marokkórol?
okt. 18. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Marokkó szuper hely, oda teljesen nyugiban lehet menni. èn már jártam ott, úgyhogy ezért nekem kiesik.
okt. 18. 10:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi,szerintem az lesz

Marokkob belul merre jartal?

okt. 18. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Casablanca, Rabat és Marrakech.
okt. 18. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Jartam Jordaniaban is es Marokkoban is. Mindketto nagyon jo, de ha aggodsz a hwboru es ebbol adodo jarattorles miatt akkor menj Marokkoba. Nagyon jo hely, soha nem gondoltam volna hogy ennyore tetszeni fog. 1.-s voltam.
okt. 18. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Tavaly decemberben voltunk Jordániában 10 napot. Bérelt kocsival bejártuk az egész országot.

Idén decemberben pedig Marokkóba tervezünk menni 10 napra. Itt azért nem mondom, hogy az egész országot, mert marha nagy, de jó sok helyre szeretnénk eljutni.

nov. 13. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!