Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ki mivel lepte meg a párját...

Ki mivel lepte meg a párját az összeköltözés utáni első Valentin napon?

Figyelt kérdés

Nem nagyon vagyunk oda párommal a Valentin napért, és az ideire sem készülünk gőzerővel, hiszen egy normális kapcsolatban egész évben megvan az, hogy néha napján meglepjük egymást.

Most is csak a szokásos összebújós "filmnézős-tv nézős" estére készülünk, ha lesz valami jó kis film a tv-ben.

De ha esetleg valaki mesélne itt meglepetésekről, akkor egy jelképes gesztussal meglepném :)

Leginkább "Nő a Férfit lepi meg" felállás érdekel, de jöhet mindenkitől válasz :)

2015. febr. 11. 07:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én sem vagyok oda a valentín napért, mint amerikai ünnepért,de úgy vagyok vele hogy minden ünnepet ki kell használni,nem pedig nyavalyogni,hogy jaj ez nem magyar ünnep.válassz valami apró személyre szólót,egy édességet amit szeret,egy kiegészítőt amire szüksége van, vagy csak készítsd el a kedvenc kajáját.
2015. febr. 11. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Gyertyafényes vacsi.. Bár nem valentin napon, hanem évfordulón..

14-én mindig anyósomékkal vagyunk.. Szülinap..

:)

Egyébként nem tartjuk a Valentin napot..ennek ellenére szeretem

Tegnap vagy tegnapelőtt fejtettem ki egy kérdésnél..

Hogy ilyenkor valahoyg más rezgések vannak a levegőben, mert mindenki ebben zsong és ez tök jó

Egy ideig nagyon nem szerettem akötelező örömködjünket, meg nem csak ilyenkor szeretem a páromat...

Aztán azt hiszem megértem rá, hogy tenyleg nem csak ekkor, és mi nem csak ekkor lepjük meg a másikat,

Van,nhogy random várjuk vacsival borral gyertyával, vagy vasárnap viraggal lepett meg a férjem.. Tehát nekünk ehhez nem kell V-nap

Mégis, valahol egy plusz ürügy,nhogy kedvesek, legyünk és meglepjük a szerelmünket..

Titokban az ebédjemellé üzenet csokival.. Vagy akármi.. Ami arra jó, hogy eszébe juss..

Vagy csak egybközös program.. A kedvenc sütije.. Barmi..

Nem kell apró giccses hülyeség.. A gesztus a lenyeg..

Jah és szerezz be valami filmet, ne a tévé adáson múljon.. A ferfiak nem szeretik a csöpögős filmeket, és tuti csak az lesz :)

2015. febr. 11. 09:20
 13/16 anonim ***** válasza:

én csak új fehérneművel készülök ;)

De ez sem kimondottan ennek a napnak szól.

2015. febr. 11. 09:22
 14/16 anonim válasza:

Elmentem edzeni reggel ott szaunáztam is, utána fodrászhoz, kifestettem magam az egyik sminkes shopban, vásároltam tortát a cukrászdában, vettem fehérneműt Intimissibe és harisnyát a Calzedoniába, bevásároltam és csináltam vacsorát..

Szóval: tortával, finom itallal, vacsorával vártam szexis ápolt külsővel a fehérneműben és a harisnyában szépen felöltőzve.

Mit kaptam???

Semmit de még virágot se. :(

Idén mivel készülők?

Azzal amit kaptam = Semmivel.

2015. febr. 11. 18:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnállak :(
2015. febr. 11. 18:36
 16/16 anonim válasza:
idén talán jobb lesz, (ugyanavval a férfival)
2015. febr. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!