Ki mivel lepte meg a párját az összeköltözés utáni első Valentin napon?
Nem nagyon vagyunk oda párommal a Valentin napért, és az ideire sem készülünk gőzerővel, hiszen egy normális kapcsolatban egész évben megvan az, hogy néha napján meglepjük egymást.
Most is csak a szokásos összebújós "filmnézős-tv nézős" estére készülünk, ha lesz valami jó kis film a tv-ben.
De ha esetleg valaki mesélne itt meglepetésekről, akkor egy jelképes gesztussal meglepném :)
Leginkább "Nő a Férfit lepi meg" felállás érdekel, de jöhet mindenkitől válasz :)
Gyertyafényes vacsi.. Bár nem valentin napon, hanem évfordulón..
14-én mindig anyósomékkal vagyunk.. Szülinap..
:)
Egyébként nem tartjuk a Valentin napot..ennek ellenére szeretem
Tegnap vagy tegnapelőtt fejtettem ki egy kérdésnél..
Hogy ilyenkor valahoyg más rezgések vannak a levegőben, mert mindenki ebben zsong és ez tök jó
Egy ideig nagyon nem szerettem akötelező örömködjünket, meg nem csak ilyenkor szeretem a páromat...
Aztán azt hiszem megértem rá, hogy tenyleg nem csak ekkor, és mi nem csak ekkor lepjük meg a másikat,
Van,nhogy random várjuk vacsival borral gyertyával, vagy vasárnap viraggal lepett meg a férjem.. Tehát nekünk ehhez nem kell V-nap
Mégis, valahol egy plusz ürügy,nhogy kedvesek, legyünk és meglepjük a szerelmünket..
Titokban az ebédjemellé üzenet csokival.. Vagy akármi.. Ami arra jó, hogy eszébe juss..
Vagy csak egybközös program.. A kedvenc sütije.. Barmi..
Nem kell apró giccses hülyeség.. A gesztus a lenyeg..
Jah és szerezz be valami filmet, ne a tévé adáson múljon.. A ferfiak nem szeretik a csöpögős filmeket, és tuti csak az lesz :)
én csak új fehérneművel készülök ;)
De ez sem kimondottan ennek a napnak szól.
Elmentem edzeni reggel ott szaunáztam is, utána fodrászhoz, kifestettem magam az egyik sminkes shopban, vásároltam tortát a cukrászdában, vettem fehérneműt Intimissibe és harisnyát a Calzedoniába, bevásároltam és csináltam vacsorát..
Szóval: tortával, finom itallal, vacsorával vártam szexis ápolt külsővel a fehérneműben és a harisnyában szépen felöltőzve.
Mit kaptam???
Semmit de még virágot se. :(
Idén mivel készülők?
Azzal amit kaptam = Semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!