Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » A Valentin nap mennyire...

A Valentin nap mennyire gyerekeknek való?

Figyelt kérdés
Értem ezt az alatt, hogy egy szülő ugyanúgy van ezzel a nappal mint egy karácsonnyal és húsvéttal és vesz a gyereknek/gyerekeknek ajándékot?
2015. febr. 9. 18:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
83%
Nem, ez a nap a szerelmes párokról szól. :)
2015. febr. 9. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyereket Valentinnek hívják, akkor illik neki ajándékot venni ilyenkor.
2015. febr. 9. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha pedofil vagy és szerelmes vagy a saját gyerekedbe, akkor vehetsz neki ajándékot. Amúgy nem látom mi értelme lenne, mivel ez a szerelmespárok ünnepe.
2015. febr. 9. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Még értelmes felnőttek sem ünneplik ezt a napot.
2015. febr. 9. 19:04
 5/12 anonim válasza:
37%
Utolsó: nagyon igazad van Bár sajnos az ostoba nyugat, amerikai kultusz betört hazánkba és ez az ostoba, igénytelen "magyaroknak" köszönhető. Hazánkban Bálint nap van és a megfigyelés szerint ekkor házasodnak a verebek. Ugyanez a párhuzam van halloween-Halottak Napja stb.
2015. febr. 9. 19:07
 6/12 anonim válasza:
60%
nekem apukám mindig vett amikor kicsi voltam és nagyon örültem neki! :)
2015. febr. 9. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

a finneknel ez a szeretetnek, baratsagnak is a kifejezesere szolgal es ok boldog-boldogtalant felkoszontenek de csakis aprosaggal : kepeslap, szivecske, kis csoki szoval semmi nagy ajandek!

a gyerekeidnek azt tanitsd hogy ezen a napon meglephetik azokat is akiknek egyebkent nem mondjak hogy kedvelik szeretik.

Nem is olyan regen (kb20 eve) mi meg a suliban nevtelenul kis uzeneteket irogattunk ezen nap alkalmabol a baratainknak, baratnoinknek agimiben. Ja es Balint napnak neveztuk! szerintem halal gaz hogy elment a csakis szerelmesek napja iranyaban.

legalabb az maradt volna meg rendesen, hohy ilyenkor szabad olyanak is nevtelenul kepeslapot kuldeni akibe ha nem is vagyunk szerelmesek de szimpatiankat akarjuk kifejezni.

2015. febr. 9. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám mindig vett valami kis szívecskés plüsst meg csokit. És nem, nem volt szerelmes belém.
2015. febr. 9. 19:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Én mindig kaptam apukámtól egy szál virágot, de ennyi :)
2015. febr. 9. 19:39
 10/12 anonim válasza:
Nekem anyukám vett mindig valami szív alakú csokit :)
2015. febr. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!