Milyen apróságot vehetnék, csinálhatnék férjemnek valentin napra?
1 év körüli gyereknek már el kell lennie pár órát az anyja nélkül.
Nem csecsemő,nincs a melledhez ragasztva.
Nem kéne lehurrogni a kérdezőt, ugyanis a kérdése nem az volt, hogy milyen közös programokat tudna leszervezni, hanem milyen dolgot tudna venni vagy készíteni.
Szerintem jó a hőre változó bögre is. Vagy ha kreatív vagy akkor lehet csoki, de akkor már legyen egyedi. Múltkor láttam a neten, hogy lehet szív alakú papírdobozt hajtogatni. Mivel papír, így te díszítheted ki, rajzolhatsz rá, vagy egy szerelmes idézetet írhatsz rá. Belülre meg.. lehet kapni néhány bonbont, amelyekben szív alakú csoki van, pakold tele azzal.
én tiramisut fogok csinálni. Egyszerű, gyors, isteni finom, sütni sem kell. De elsősorban azért ezt, mert a férjem egyik kedvence.
Még a vacsin gondolkodok, hogy mi legyen. De a desszert után pezsi, meg valami kis összebújás. Nekünk is két kicsi van itt. Szivem szerint én is lepasszolnám a gyerekeket, hogy egy kicsit kettesben legyünk, de mivel ez nem megoldható, csak altatás után tudunk egymással foglalkozni.
Egyébként ezek a macis -szives giccsek szerintem is tök fölsölegesek.
Valaki írta, hogy csak karácsonykor és valentín napon szeretjük-e a másikat. Nem, természetesen minden nap. De két kicsi gyerek mellett, nem tudok minden nap összerittyenteni egy desszertet, és nincs minden este erőm altatás után "foglalkozni" a férjemmel. Attól még persze , hogy szeretem a többi napon is, de a való világban nálunk ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!