Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Milyen apróságot vehetnék,...

Milyen apróságot vehetnék, csinálhatnék férjemnek valentin napra?

Figyelt kérdés
Kisbabánk van itthon,nincs ötletem:( Nyomtassak ki a Médiában néhány fényképet? De rólam nincs fénykép,s ez nem a gyerekek ünnepe.. Vagy egy hőre változó bögre a munkahelyére?(amin egy fotó van rólunk?)
2014. febr. 11. 14:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ha elfogadná üvegből akkor nem lenne gond.. De nem.Egyébként a nagy kimonodttan kéri,hogy hagy menjen a mamához.Kb egyszer volt kimondottan lepasszolva.De akkor is a dédinél volt,s az is csak fél nap.Amig szültem..
2014. febr. 11. 14:57
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
ha éhes, el fogja fogadni. nem kell túldramatizálni.
2014. febr. 11. 14:57
 13/24 A kérdező kommentje:
A másik hogy soha nem tudtam fejni. .. Szerintetek az jó hogy elmegyünk arra a koncertre?
2014. febr. 11. 14:59
 14/24 anonim ***** válasza:
53%

Nem fog ehenhalni, ne aggodj ;) Ha eleg ehes lesz, meg fogja enni cumisuvegbol is.

De most inkabb ne kifogast keress, plane akkor, ha azt irod, hogy ugy erzed, nem szeret annyira a ferjed.

Mert akkor nem egy bogrere van szuksege, hanem nektek egyutt toltott idore, gyerekek NELKUL.

Ha anyagilag belefer, akar egy hetvege egy wellness-szalloban is jo lenne.

2014. febr. 11. 15:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Wellnes szálló?Nem nagyon fér bele.. Apróságra gondoltam..Nem egy telelésre,főleg hogy meg vagyok fázva.Igy valami tényleg apróság lenne jó. De valami sütiit megpróbálok neki összedobni.
2014. febr. 11. 15:09
 16/24 anonim válasza:
49%
Öltözz ki és keféld meg rendesen. Romantikusan, keményen, fiatalosan.
2014. febr. 11. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo! Miert tetted fel a kerdest, ha minden valaszra, otletre van vmi kifogasod? Csinalj turotortat, azt nem kell sutni. Vagy vegyel csokit, bonbont, parfumot, amire szuksege van. Menjetek el 1 jo masszazsra, termalfurdobe, csinalj finom vacsorat, vorosbor/pezsgo...
 18/24 anonim ***** válasza:

A suti snassz. Fogja, es leul a teve ele mondjuk meccset nezni.

Kozos elmenyre vasn inkabb szuksegetek, nem targyra (a suti is az)

A koncerttel csak az a baj, hogy hallgatjatok, de nem beszeltek egymashoz.

19/24 anonim válasza:
odafigyelés, szeretet, beszélgetés, figyelmesség... szex! Minden olyan dolog ajándék ami a hétköznapokon nincs meg! Kifogás az úgy látom van elég, ötlet meg nem sok... itt az előttem szólóak elég sok mindent írtak ami megoldható és nem kerül pénzbe. Szedd össze magad,próbálj meg egy kicsit a párod fejével gondolkodni a kapcsolatotok megérdemli, hogy odatedd magad! Hajrá, hajrá!
2014. febr. 11. 15:24
 20/24 anonim ***** válasza:
38%

Úristen, van ilyen ismerősöm, minden baja van és akárhány megoldást kínál neki az ember, mindig azt mondja: "nem, mert bla bla bla", "az nem jó, mert...", "de....".

Ha szoptatni tudsz, akkor fejni is tudsz. Ha tudsz fejni fejjél tejet, tedd a cumisüvegbe, bízd rá a nagymamára 1 éjszakára és csinált egy valentin-napi élményt (kedvenc kaja, mozi, hancúr kicsit kevésbé anyukásan).

Ha pedig ennyit nem tudsz megoldani, akkor minek kérdezel? Látom a kifogásgyártás azért megy. Ha nagyon akarnád megoldanád.

2014. febr. 11. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!