Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Ez nagyon ciki lenne?

Ez nagyon ciki lenne?

Figyelt kérdés

barátommal tegnap találkoztam, és én kaptam Tőle valentin napra egy kis meglepit, de mivel nem beszéltük meg, hogy ajándékozunk-e, én nem vettem neki semmit sem.

De megígértem, hogy sütök neki valami fincsit.

Holnap találkozunk, gondoltam sütök neki egy pici szivecske alakú tortát, de mivel nem járunk régóta, és nem járunk még át egymáshoz, gondoltam elviszem egy dobozkába, és majd ketten megesszük, ha találkozunk. Ez nagyin ciki?

2013. febr. 15. 13:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Az utolsó hozzászólásod miatt kell megsütnöd:) nem a Valentin nap miatt:D

(mi nem tartjuk, mert szerintünk hülyeség...ennek ellenére senkit nem szólok le akinek ez örömet okoz.)

viszont van egy vicces sztorim.

egyik este hamarabb értem haza, csináltam m fini vacsit, gyertya, szépbe öltöztem , volt nagy öröm, de még a vacsora felénél is azt kérdezte, hogy mit felejtett el, mert nem csak egyszerü figyelmességnek tünt neki, hanem ünnepi alkalomnak, az üveg bor végére elhitte végre, hogy csak egy hétköznap is lehet ünnep, ha mi úgy akarjuk.

Nem szükséges egy meghatározott nap, hogy kedveskedjünk akármivel is a másiknak...

Az tetszik a hozzáállásodban, hogy nem igazán érzem azt, hogy csak muszájból viszonozni akarod a barátod ajándékát, hanem azért mert szeretnél neki örömet okozni...

25/N

2013. febr. 15. 14:20
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó!

Ez nagyon aranyos kis sztori, amit leírtál :) Olyan édesek tudnak lenni, amikor örülnek az ilyesmi meglepiknek:) Hiába pasik, nekik is jólesik az ilyesmi szerintem.

Amugy meg, mint tudjuk: A férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út :)

2013. febr. 15. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Inkább cuki :)
2013. febr. 15. 20:58
 14/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki!!!
2013. ápr. 11. 17:32
 15/19 anonim válasza:
én imádom a sütiket, én tuti örülnék neki!
2013. ápr. 16. 01:27
 16/19 anonim válasza:
Annyira nem ciki,hanem inkább aranyos,és mivel te sütötted ezért biztosan örült neki
2013. máj. 4. 11:28
 17/19 anonim válasza:
Nem èrtem a kèrdèst se, bocsi.
2013. aug. 23. 20:38
 18/19 Bukor Peti ***** válasza:
egyáltalán nem ciki. az nagyon is jó ajándék, ha valamit sütsz neki. ha valamit tiszta szívből készítesz neki az ezerszer jobb ajándék, mint ha valami tárgyat veszel neki, mert így tudja, hogy érte csináltad :-)
2013. nov. 3. 15:59
 19/19 anonim válasza:
na mit szólt hozzá? :)
2014. jan. 4. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!