Az szerintetek ciki, ha egy nő "öltözteti" a vőlegényét?
"A mi kapcsolatunkban a férfi hordja a nadrágot.
Csak az asszony mondja meg, hogy melyiket."
:D
Én nem mondanám hogy ciki, inkább véleményem szerint bunkóság.
Mindenkinek megvan a maga ízlése, egy felnőtt ember el tudja dönteni hogy miben szeretne járni.
Nekem sem tetszik a párom öltözködése, de nem szólok bele hogy miben jár (pedig esetemben pont fordítva, izgalmas, érdekes stílusból aktatologató-inges, nyakkendős kukac lett).
Ha céges rendezvényre vagy fontos eseményre készül megnézem mit vesz fel, ha hülyén néz ki tanácsot adok neki.
Ennyivel nálunk ki is fújt az "iránymutatás" :)
és akkor mi van, ha a nőnek jobb az ízlése, és jótanácsot ad, hogy mit vegyen fel?
nem arról beszélek, hogy soha semmi nem jó! az megint egy más tészta.
de néha azért lehet....
mit kell azon kiakadni, hogy hatással van rá az asszonyka? Te meg többet káromkodsz, nem?:)
Ha KÉRÉSRE segít be az asszonyka, akkor oké.
De ha szimplán nem tetszik neki a férfi stílusa (pedig ő jól érzi magát benne), és meg akarja változtatni, és hárpia módon még a zokniválasztásba is beleköt - na az válóok.
Én pofán rúgnám magam, ha a saját ízlésemnek megfelelően akarnám a párom átformálni/átnevelni, aki nem mellékesen de egy önálló, tőlem teljesen független személyiséggel és ízlésvilággal bíró személy.
Szülj gyereket és azt majd olyanná neveled, amilyenné akarod!
20N
Én maximum tanácsot adok neki (pl. ha sztem színben nem passzol a kiválasztott ing a nadrággal), de nem öltöztetem, sőt ruhát sem veszek a tudta nélkül, az ő kifejezett kérésére.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!