Az szerintetek ciki, ha egy nő "öltözteti" a vőlegényét?
Figyelt kérdés
Adott egy 30 éves férfi, akinek a stílusán változtatott a barátnője egy kicsit (színes feliratos ingek helyett öltönying). A férfi problémája, hogy mit gondolnak róla vajon a munkahelyén. Mire mondtam, hogy azt, hogy hatással van rád az asszonyka. Ezen ő kiakadt, hogy a gyereket öltöztetik, és hogy ez ciki. Több ismerősöm is akad, akiknek változtatott a barátnője, felesége a stílusán. Tudtommal ebben nincs semmi szokatlan és ciki. Ti hogy látjátok?2013. jan. 2. 16:05
11/15 anonim válasza:
szerintem sem ciki, különben meg honnan kéne tudni a munkatársainak, hogy asszonyka változtatott???
a férjemnek is ált. én veszek mindent :) kiv. a nacit, azt ugye nem tudok... szerintem nem gáz, csak ha ő úgy állítja be, hogy 'az asszony már megint rámerőszakolta", de az meg az ő sara...
12/15 anonim válasza:
Ha a férfi akarta, de nem merte meglépni, akkor szerintem nincs szó "öltöztetésről".
Viszont, ha erőltetve volt ez az egész, akkor az baj.
Szerintem az ember öltözködjön úgy, ahogy neki tetszik, csak legyen ápolt.
Nem tudom, milyen munkakörben dolgoztok, kérdező.
13/15 anonim válasza:
Fordított eset: én pl lány vagy, és imádok a barátommal vásárolni, mert annyira jól kiszúrja azokat a ruhákat, amik nagyon szépek és jól is állnak. Rettenetesen jó ízlése van, sokszor van olyan, hogy én észre se veszek valamit, vagy kiakasztva nem tetszik, de ő mondja, hogy azért próbáljam már fel, felvéve pedig szuper jó.
14/15 anonim válasza:
Nalunk ez ugy müködik, hogy együtt megyünk vasarolni es ha talalunk valamit akkor elhangzik a büvös kerdes: Neked tetszik? Ha a valasz nem, akkor ruha/cipö/stb. visszatesz a helyere es keresgelünk tovabb. 10 eve müködik mar a rendszer es harag/durci/hiszti sincs belöle sohasem.
15/15 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán. Másrészt pedig ez mégis hogy derül ki? Senki nem fogja kérdezni, hogy ki vette azt az inget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!