Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mi a trendi a most 12éveseknek?

Mi a trendi a most 12éveseknek?

Figyelt kérdés

Unokahúgom szülinapja közeledik nem tudom mit vegyek neki.

A szememben a Monster High meg a -mára már leáldozott-Violetta cuccok és hasonlók elég gáznak tűnnek, nem venném meg önszántamból(pedig emlékszem én az ő korában a pet shopokért sírtam mindig, az volt a menő)Ezen a nyáron diákmunkában kerestem elég sok pénzt ahhoz hogy megvegyem azt a laptopot amit szeretnék és még maradt költőpénzem ^^. Tehát ismételten a kérdés: mi a menő a 12évesek körében?

2016. aug. 11. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy darab 11 évest ismerek, szóval nem túl reprezentatív a minta, de ő Star Stabla coinnak örülne. :)
2016. aug. 11. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:
*Stable
2016. aug. 11. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:

ez tőle függ. ha sokat foglalkozik a külsejével,akkor valami egyszerűbb sminkcucc vagy ruha. pl egy színtelen szájfény vagy szempillaspirál...ez nem durva dolog,mégis biztosan örülni fog neki,hogyha érdekli a sminkelés.

vagy egy új ruha, vagy valamilyen könyv.

de akár őt is megkérdezheted,hogy miket szeret, mire vágyik most.

2016. aug. 11. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
vándájreksőn
2016. aug. 11. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 12 éves vagyok.Nagyon szeretem a sminkeket:pl:átlátszó szempillaspirál és szempillaápoló gél, körömlakk, szemceruza.Én ezeket szeretem nagyon.Meg a csokikat.De az ilyen korú lányok a lezárható naplókat meg az ilyen dolgokat is szokták szeretni.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert.

2016. aug. 11. 23:54
 6/7 engedhi tresholl válasza:
minimum egy vibrator. vagy egy penzes pasi
2016. aug. 16. 09:51
 7/7 anonim válasza:
Vibrátor az biztos. De mehet neki néhány csomag vaníliás cotton is. Olvasni valónak mellé egy kis Mein Kampf.
2016. aug. 19. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!