Mit vegyek apumnak a születésnapjára?
Figyelt kérdés
44 éves lesz.2016. márc. 23. 22:35
1/7 anonim válasza:
ajándékot.
Esetleg írnál róla, hogy milyen emmer mit szeret mit nem stb..
3/7 anonim válasza:
Egy láncfűrésznek biztos örülne.
4/7 anonim válasza:
Te ismered, hogy milyen dolgokat szeret, bár férfinak néha nehéz ajándékot venni. Vagy nincs valami holmija, ami szétesőfélben van, és ráférne a csere? Egy szép bőr pénztárca, aktatáska, bőröv, szemüvegtok stb. jó ajándék, ha amit most használ már kopott. Egy szép faragott cipőkanál, ha használ olyat? Én a páromnak adtam már bőr útlevélborítót is térképmintával, illetve a munkájához kapcsolódó mintával gravírozott whiskyspoharat (kettőt, hogy vendéggel is ihasson). Az Etsy nevű oldalom szoktam böngészni ha nincs jó ötletem.
5/7 anonim válasza:
Ing, pulóver, pizsama, könyv, koncertjegy stb.
6/7 anonim válasza:
Párom 45 éves, neki lehet venni ilyesmiket:
kütyük, jó fülhallgató, pulzusmérő edzéshez (futás pl.), sportcuccok, futáshoz pulóver, póló, ilyesmi (lehet Lidl vagy Aldi is, nem igényes a márkára)
Lehet venni jegyet kiállításra, koncertre, állatkertbe is szívesen megy, fürdőbe is.
Örül az olyan dolgoknak, hogy öv, pénztárca, szép ing, pulóver.
7/7 anonim válasza:
Te tudod hogy milyen dolgokat szeret, de íme pár ötlet:
-pénztárca
-ing,öv
-telefontok
-illatszer
-zokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!