Apumnak van igaza, és tényleg sokat eszünk, vagy nekem?
Ittam reggel egy kávét, és ettem egy zsemlét magában. Ebédre is ettem egy szendvicset, egy tejeskávéval. Most fogok vacsizni, párolt zöldséget fogok enni csirkével. (Általában vacsira eszem főtt ételt).
A húgom evett 2 kakaóscsigát, tejberizst, 2 szendvicset, müzlit, és pufit.
Apu ma azon veszekedett, hogy annyi kaja kell nekünk, mint egy kifőzdének.. Szerintetek tényleg nagyon sokat eszünk?
nem esztek sokat
igaz, mi már nem vagyunk fejlődésben, de a mai menü
(épp nem egy túl egészséges nap)
reggeli: összenyomós melegszendvics (félbarna kenyér, párizsi és paptikásszalámi, sajt, margarin ketchup) frissen hozzá paradicsom)
tízórai: én ettem 5-6 szeet fűszeres chipset, férjem egy újabb összenyomós szendót, amit reggel elcsomagoltunk neki)
ebéd: chillisbab készült , 1-1 zsemlével ettük..
vacsira, fél szelet kenyér lesz uborka paprika paradicsommal
utána sárgadinnye
tegnap:
reggeli:fél zsömle reggelire,
tízórai: nekem főtt kukorica, férjem plusz egy szendó sok zöldséggel
ebéd: tejfölös paprikáslisztben sütött csirkemell, friss vegyes salátával
vacsi: férjem evett a maradékból, plusz kukorica, nekem kukorica, majd sárgadinnye
szerintem ez azért több, mint amit ti esztek, én tartom a súlyom, a férjem is nagy nehezen(ő fogy) és mindketten normál testalkattal rendelkeünk..(20-22 BMI-vel már ez nagyon nem mérvadó)
nem esztek sokat
Hát elég egysíkú étrend (kakaós csiga, tejberizs és müzli egyazon napon, csupa szénhidrát és cukor), de soknak nem sok.
Összehasonlításként az én mai menüm:
1 pogácsa reggelire, 1 adag falafel pitában vegyes zöldséggel ebédre, spenót 1 db tükörtojással vacsorára, nemrég pedig egy pohár joghurt.
28N
pontositva felesleges és drága dolgokat esztek, a tesod csak cukrot meg szénhidrátot evet, 16 évesen napi 2 kávé...
ez így nagyon nem jó napközben rendes kaja nem nasik gyümölcs, sima csapvíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!