Anyosok, aposok tetszene nektek?
18 eves vagyok 3 eve vagyok a baratommal. Most volt a szulinapja az anyukajanak es apukajanak is, arra volnek kivancsi szerintetek tetszik-e majd nekik amit kapnak tolem.
Anyukanak: ezust nyaklanc fecske medallal.
Apukanak: csavarkulcsokbol keszitett kepkeret es benne egy portre rola es az anyukarol.
Nem. No vagyok, magam szeretem az ekszereimet kivalasztani, ezüstöt pedig nem hordok. Mellesleg ékszer intim ajándék, azt a párjatol kap az ember. A kepkeret. .. Hát mondjuk egy koloniál szekrenysoron nem tudom elkepzelni. ... Anyukának virág, apukanak egy üveg ital.
Plusz nem anyosrol és aposrol van szó, max a barátod szuleirol
Ha kedvelnek, akkor örülnek neki akkor is, ha valójában nem találtad el az ízlésüket.
Ha nem kedvelnek, akkor meg hót nyóc, hogy mit adsz nekik, nem lesz sikered.
Szerintem a csavarkulcsokból készített képkeret borzasztó, hacsak nem kimondottan ilyesmiket gyüjt az illletö, igen kínos lesz. (Meg utána mit csinálnak vele, amikor arrajársz, mindig kiteszik, egyébként meg elsüllyeszik egy fiók mélyére.
A nyakláncra meg az érvényes, hogy nehéz más ízlését eltalálni, nagyon sokan nem hordanak ezüstöt (én sem, kaptam ugyan pár ilyen ékszert, de azóta is a szekrényben vannak, soha nem teszem fel öket), és szintén kellemetlen a helyzet akkor is, ha soha nem hordja, meg akkor is, ha a tiszteletedre néha felveszi, csak közben utálja.
A fecske-medál meg elég gyerekes, egy felnött, középkorú nönek nem igazán illik.
Szerintem maradandó tárgyat adni túl sok, tolakodás.
Nem vagy menyasszony sem, hiába biztos(?) , hogy egy család lesztek.
Talán még anyósnak-apósnak sem adnék mást mint virágot, csokit, magam sütötte süteményt, stb.
Egyáltalán, mekkora fölhajtást csinálnak ők maguk a születésnapból? Mert az is számít. Mit ad majd a fiuk?
Olyanok a csaladjaink mint a Bazi nagy Gorog lagziban. Az en csaladom a gorog az ovek pedig ez a csondes visszahuzodo. Nem csinalnak nagy felhajtast ezert kerestem hasznos ajandekot. Vegul az aposnak egy bor ovtaskat vettem azt mondta a parom hogy jo otlet volt mert az ilyeneket szereti az apja es ugyis regi mar ami van neki.
Sajnos a virag ,csoki, suti ajandekozas a tavkapcsolat miatt nem lehetseges ( repulon kell utaznom aztan vonaton utanna pedig autoval jo 6-7 ora utazas lesz meg mielott megyek hozza meg a rokonokhiz is be kell neznem )
Eddig mindig kuldtem aprosagokat Karacsonyra de az egesz csaladnak szoktam, unokatestvereknek, nagyszuloknek, a parom szuleinek a paromnak... Nalam ez megszokas mert nagy a csalad es sose hagyunk ki senkit a szorasbol. Azert is szeretnek ilyesmit adni mert megszeretnem vele halalni amiert ott lehetek abban a par napban. Ugyanis soha nem hagyjak hogy barmit is fizessek es ha megtennem azzal nagyon megbantanam oket az biztos, annyit tudok csak hogy neha en fozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!