Ti a szülinapotokon inkább sokáig aludnátok, vagy korán felkelnétek?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk hétvégére esne, vagy ünnepnapra, szünetre, szóval nem kellene korán kelni suli vagy munka miatt.2015. jan. 2. 12:52
11/13 anonim válasza:
Ja. Vagy csak fáradt. Vagy csak nem alszik el mindenki parancsszóra. Vagy csak nem pont 8 óra az alvásigénye. Vagy csak nem ilyen tuskó mint te és szeret heverészni 1 órát hétvégén. Én hétvégén simán tudok 10 órákat aludni.
12/13 anonim válasza:
Nem gondolkoznék ilyenen, megvárnám az éjfélt hogy kívánhassak (:D), aztán felkelek amikor felkelek. :)
13/13 anonim válasza:
Idén hétvégére esett, talán tavaly is, de lehet hogy húsvéti szünetben volt, már nem is emlékszem.
Direkt nem kelek fel sem korán, sem pedig későn. Úgy szoktam, ahogy máskor, fél8-8 körül kelek. A különbség annyi, hogy szülinapomon a barátom hoz nekem meglepetés szülinapi reggelit az ágyba. Azt nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!