Ti mit szoktatok csinálni a szülinapotokon?
Étterem a családdal, aztán fagyizás/sütizés (nyáron van a szülinapom), séta, beszélgetés.
Kapok virágot, bonbont.
28/N
Legutóbb dolgoztam. Én általában pihenéssel töltöm mivel az enyém is nyáron van július 9-én így többnyire otthon vagyok és úgy pihenéssel megünneplem magam, ha hétköznapra esik akkor a következő hétvégén tartok egy bulit, külön családi buli ami vasárnaponként van és külön a haverokkal ami vagy péntek vagy szombat.
A családdal kerti partyt szoktunk, bográcsozás, medencézés ha olyan az idő meg persze alkohol ezerrel, és a kedvencem túrós gyümölcsös HÁZI torta.
Haverokkal is vagy elmegyünk egy helyre vagy kerti sütögetés, iszogatás és még sok minden más.
Szűk baráti társasággal szoktunk összeütközni nem szeretünk hatalmas bulikba járni. 22/F
Szűk rokonság, átjön, pezsgő. Előtte vagy utánalévő napon pedig étterem családdal. 21 F
Ahogy telnek az évek, egyre kevésbé fogod "megünnepelni" te is, hogy egyel kevesebb éved van vissza :)
Rokonokkal kimegyünk a vendégházunkba.Ott bográcsozunk,mulatgatunk.Tavasszal van a születésnapom amúgy.
15 éves fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!