Nektek is szarul esne ha közölné a férjetek (párotok), hogy ne számítsatok semmi extrára a 30. -szülinapotokon, mert nincs pénze?
Utolsó!Jól látod a dolgot,nekem is inkább a stílussal van a gondom.Ha nem szól semmit és megveszi a szokásos bonbon+virág-ot,nem lett volna semmi gond!
Az anyagiasságról meg annyit,hogy azért én annyira,nem érzem magam annak ,de pl a környezetemben,ha azt szoktam mondani,amikor megkérdezik,hogy mit kaptam(szülinapra/karácsonyra,stb),és megmondom,úgy néznek rám,mit a marsbéli zöld emberre...Ilyen lefitymálóan:Jaaa,csak egy bombont?Én arany
nyakláncot/laptpoot/okostelefont/"akármit" kaptam.Lassan már kezdem úgy érezni,nincs is ebben az országban szegénység,csak mi vagyunk szegények...?De ez már OFF egy kicsit
Nagyon rosszul esne.
Nem azért mert milliós kocsit akarok meg gyémántnyakéket.
Hanem mert nem ismer annyira hogy tudja hogy lephet meg szinte a semmiből.
Egyik legjobb szüleinapi meglepim talán ha egy ezresbe került.
Hátizsák,kockáspléd,buszra fel,csodaszép helyre el,nem is tudtam hogy ilyen közel van szép rét meg tavacska,üveg pezsgő,pici párom készitette tortaszerű süti szál gyertyával,pár szendvics.
Virágokból királylánnyá koronázott,nagyot sétáltunk,stb.
Rám is furáén nézett akinek elmeséltem,hogy hol a gyémántgyűrű...
Eszébe nem jutott azt mondani hogy ne számitsak semmi extrára. Inkább megoldotta hogy annál is extráb legyen mint amiről álmodtam volna. És nem a pénzen múlott.
(ha azon múlt volna,akkor egy exem vitte volna a pálmát aki miután vérig sértett szülinapom előtt 1 nappal,engesztelésül ideadta a kártyáját hogy vegyek magamnak valamit...nagyon fel voltam cseszve,neki nem volt limit a kártyán,igy 400ezerért vettem egy nyakláncot. 7 napig hagytam dühöngeni mire visszadtam,hogy visszaviheti,visszakapja az árát,aztán kitettem)
Jogos a sértődöttséged,ha tényleg nem talál ki semmi nem pénzen múlót,akkor lehet következő pár alkalomkor én is inkább magamra költeném a rávalót.
Szerintem az a baj, hogy Rád förmedt. Miért is??? Nem figyelmesnek illene lennie a szülinapodra?
Bár ő tudja, mekkora nyomást gyakorolsz rá, hátha van ilyen Köztetek, én nem tudhatom.
Mindenesetre értékrendi és világnézeti különbségek látszanak Köztetek több területen is.
Nekem nem esne szarul, mivel sose kapok semmit. :) Egyszeruen a paromnak nem fontos ez az ajandek vasarlasi mizeria... szerintem fizikailag keptelen ra, hianyzik a "meglepetes idegpalya" az agyabol. :D
De en mar megszoktam ezt. Szoval inkabb elore mondom neki, hogy tervezzunk be valamit az ilyen napokra.
A masik meg, hogy mi egy kassza vagyunk a kezdetektol, nem is tudna semmit venni a tudtom nelkul, ahogy en sem. Nem tudna sporolni a penzbol mert rogton feltunne, hogy valahova eltunt a penz. :)
Persze megertelek teged is... de ugyanakkor szerintem nem kell felfujni. O ferfi... ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!