Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Nektek is szarul esne ha...

Nektek is szarul esne ha közölné a férjetek (párotok), hogy ne számítsatok semmi extrára a 30. -szülinapotokon, mert nincs pénze?

Figyelt kérdés
3 hét múlva leszek 30,ma azzal jött haza a férjem,hogy nem akar csalódást okozni,ezért előre megmondja ne számítsak semmi extrára,mert nincs pénze.(Extra alatt most nem ékszert vagy Hawai utat kell érteni,hanem egy éttermet vagy egy márkásabb parfümöt mondjuk...)Hát sajna nem tudtam leplezni a csalódottságomat,és még rám is förmedt,hogy neki a főnöke nem fog adni azért plussz 10e forintot a fizujához,mert születésnapja van az asszonynak...Ezt igaz,de nekem se adott az enyém,és mégis képes voltam spórolni tavaly az ő 35.-ik szülinapjára.Akkor ő nem hiszem,hogy ne tudta volna ezt megtenni...Azért ez nem egy nem várt kiadás,előre lehet tudni...:-(
2012. márc. 19. 20:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt szerintem lehet, hogy ez csak "elterelő hadművelet", és valójában valami nagyon jó dolgot fogsz kapni.

Másrészt meg megérteném, ha nincs pénz, akkor sajnos hiába szeretne adni. :( De azért szerintem nem is az ajándék a lényeg.

2012. márc. 19. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az esne szarul, ha ennyire anyagias feleségem lenne.
2012. márc. 19. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
lehet ez a csel, azt kapsz valami szépet. Vagy nem. De am egy szál rózsára még csak csak telne. Nem az érték a lényeg, annyit meg kibír, s gondolom annak is örülnél.
2012. márc. 19. 23:57
 14/18 anonim válasza:

Nem azt mondta a férje, hogy semmi ajándékot nem fog adni, hanem, hogy extrát ne várjon. Szerintem igaza van a férjnek, és elsőre nem is volt bunkó, csak a kérdező váltotta ki belőle.

Én szerveztem hetekig a férjem 35. szülinapjára meglepi bulit, nagyon örült neki és néha még most is emlegeti. Utána ő az én 30. szülinapomra semmit nem szervezett és nem voltam csalódott, mert ismerem őt és tudtam, hogy ő nem ilyen előrelátó és tervezgető-szervezgető típus, mint én. És én nem azért szerveztem neki, mert azt vártam, hogy majd ő is szervez nekem, hanem, hogy örüljön.

2012. márc. 21. 14:05
 15/18 Andizsuzsi ***** válasza:

Szerintem ő úgy gondolja, hogy mivel te gyűjtögettél neki a szülinapjára, ezért elvárod, hogy ő is hasonlóan tegyen. Zavarja, hogy nem tudja megtenni, ezért ideges, és ezt "továbbadta" rád.

A 40. szülinapodon örülsz majd, ha eszébe jut:) Nem kell ezen megbántódni, a férfiak általában így működnek.

2012. márc. 21. 15:08
 16/18 anonim válasza:
mi lett végül?
2012. máj. 24. 19:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit..:-/
2012. máj. 25. 16:42
 18/18 anonim válasza:

Nagyon sajnálom -és utólag is BOLDOG 30. szülinapot!!!

Ha van kedved beszélgetni írj rám, korban közel vagyunk. Am nekem is volt olyan kapcsolatom ahol érezhetően minden más fontosabb volt.Lehet nem árt ha leültök és átbeszélitek, mert Neked rossz ez így ..

2012. máj. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!