Nektek is szarul esne ha közölné a férjetek (párotok), hogy ne számítsatok semmi extrára a 30. -szülinapotokon, mert nincs pénze?
Egyrészt szerintem lehet, hogy ez csak "elterelő hadművelet", és valójában valami nagyon jó dolgot fogsz kapni.
Másrészt meg megérteném, ha nincs pénz, akkor sajnos hiába szeretne adni. :( De azért szerintem nem is az ajándék a lényeg.
Nem azt mondta a férje, hogy semmi ajándékot nem fog adni, hanem, hogy extrát ne várjon. Szerintem igaza van a férjnek, és elsőre nem is volt bunkó, csak a kérdező váltotta ki belőle.
Én szerveztem hetekig a férjem 35. szülinapjára meglepi bulit, nagyon örült neki és néha még most is emlegeti. Utána ő az én 30. szülinapomra semmit nem szervezett és nem voltam csalódott, mert ismerem őt és tudtam, hogy ő nem ilyen előrelátó és tervezgető-szervezgető típus, mint én. És én nem azért szerveztem neki, mert azt vártam, hogy majd ő is szervez nekem, hanem, hogy örüljön.
Szerintem ő úgy gondolja, hogy mivel te gyűjtögettél neki a szülinapjára, ezért elvárod, hogy ő is hasonlóan tegyen. Zavarja, hogy nem tudja megtenni, ezért ideges, és ezt "továbbadta" rád.
A 40. szülinapodon örülsz majd, ha eszébe jut:) Nem kell ezen megbántódni, a férfiak általában így működnek.
Nagyon sajnálom -és utólag is BOLDOG 30. szülinapot!!!
Ha van kedved beszélgetni írj rám, korban közel vagyunk. Am nekem is volt olyan kapcsolatom ahol érezhetően minden más fontosabb volt.Lehet nem árt ha leültök és átbeszélitek, mert Neked rossz ez így ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!