Ti mit csináltatok a 18. szülinapotokon?
Én ma vagyok 18. A nap hátralévő részében ezt fogom csinálni: 1 óra múlva lesszállok a vonatról, hazamegyek, eszek, majd kockulok este 10-ig, zuhanyzom és elmegyek aludni.
Idáig meg iskolában voltam. Bár elszonorít, hogy az osztályból senki nem köszöntött föl.
Na de én vagyok az egyetlen ebben az univerzumban aki még a 18. szülinapján is mellőzi az alkoholt és a bulit? Mellesleg én még soha nem voltam buliban, soha nem ittam alkoholt, és soha nem is cigiztem. Na, van még egy ilyen ember ezen a Földön, aki még a 18. szülinapján sem csinál semmit?
18/F. (Most már írhatom a 18-at).
A 18. szülinapomon a családdal étteremben és/vagy cukrászdában voltunk (ennyire pontosan nem emlékszem már, 10 éve volt :)).
Azt tudom, hogy nem buliztam és nem ittam, ugyanis soha életemben nem csináltam még ilyet, és nem is vágyom rá. És én sem cigizek. :)
A születésnapom nyáron van, és egy görögországi nyaralást kaptam, úgyhogy pár napra rá indultunk is. Szintén családdal. Nagyon jó volt. :)
Nekem annyiból jobb, hogy nyári szünetben volt mindig a szülinapom, így iskolában sosem voltam aznap, de mint említettem: se buli, se pia, se cigi, se drog... És egyik sem hiányzott soha. :)
Most viszont már dolgozom, így, ha épp nem hétvégére esik a szülinapom, akkor munka van aznap is. Tavaly pl. engem sem köszöntött fel senki az irodában, ami - bevallom hősiesen - egy kicsit nekem is rosszul esett, hiszen legalább szóban szokás azért egymást köszönteni... Gondoltam, biztos nem tudták...
Mindegy, a családdal megvolt a szokásos étterem/beszélgetés/ünnepség, amit nagyon szeretek. A többi kit érdekel. :) Persze barátok, ismerősök is köszöntöttek, ki személyesen másik napon, ki SMS-ben, e-mailben, vagy Facebook-on. Összességében úgy gondolom, hogy nem panaszkodhatok, de az igaz, hogy ez a munkahelyes-dolog nem esett jól.
Az a baj, hogy manapság a csapból is az folyik, hogy a születésnapokat(főként a 18.at) atomrészegen kell eltölteni hatalmas bulik keretében.
Szerintem ne érezd magad rosszul, egyik születésnap sem több egy átlagos napnál, azon kívül,hogy a születésed évfordulója. Van aki ennek nagy dolgot tulajdonít, van aki meg nem:)
Egyébként azt hiszem,hogy én sem csináltam semmi olyan különlegeset rajta és túléltem , lassan jön a 20. és valószínűleg azon sem fogok semmi nagy banzájt csapni:)
Olyan régen volt, hogy már nem is emlékszem rá :(
Biztosan megtartottuk otthon, szoktam tortát is kapni.
Osztálytársaim felköszöntöttek, mert a barátaim is az osztálytársaim közül kerültek ki. És tartottam szülinapi bulit. De hogy hol, azt már nem tudom :)
De most szerintem megkeresem a régi naplómban :D
Mentem az ügyeletre. Nyáron van születésnapom, család felköszönt, haverokkal beültünk a kocsmába, megittunk 2 sört, majd mivel jó idő is volt, be is voltunk indulva, biciklivel elmentünk egy tóhoz fürödni, ugráltunk a stégről, aztán már majdnem jöttünk haza, elég közel volt az indulás, aztán ugrásnál pont ahogy leértem a vízbe, ott volt egy kő, belerugtam, aztán puff, törött is a lábamon a kisujj. Kórház, röntgen, gipszet nem tettek rá.
De amikor ez a törés történt már abszolút nem volt bennem a két sör, biciklivel 10 km melegbe, meg ott is fürdés 2 órán át, szóval sör és szülinap nélkül is ugyan ez lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!