Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Titeket kiakasztana, ha nem...

Titeket kiakasztana, ha nem lenne tortátok a szülinapotokon?

Figyelt kérdés

14 éves lesz húgom, jönnek hozzám látogatóba öcsémmel holnap (ma tudtam csak meg), és bajban vagyok, mert vasárnap lesz a szülinapja. Ami tuti program, az a mozi (jön nevelőanyám is, vélhetően ezt ő finanszírozza maguknak), illetve valószínűleg elmegyünk pizzázni is. Nem tudom, mi lenne jó ajándék számára? Azt vettem észre, hogy hiába ölök sok pénz egy-egy ajándékba, nem tudja értékelni (olyat se, amin 1 napig dolgoztam, olyat se, amit 2 perc alatt találtam ki, és gyorsan lekaptam a polcról). Tipikus tinédzser amúgy, a kedvenc színe a kék. Ékszerre gondoltam (hosszú nyakláncok sztem jól állnának neki, sajnos ő erre még nem jött rá, nem tudom, bevállaljam-e), illetve ilyen csajos kis naplóra, tollakra, esetleg egy kis körömlakk vagy smink, bár utóbbi két dologra nincs szívem pénzt kiadni, amúgy is az én cuccaimat hordja el. :D Aminek tudom, hogy nagyon örülne, az egy telefon, de arra nincs pénzem, meg elvből nem is venném meg neki. Sajnos azt érzem rajta, hogy mindent megkap, így semmire nincs szüksége, és igazán nehéz neki örömöt okozni. :( Nekem meg nagy szükségem van a pénzre, még én is tanulok + dolgozok, és sajnos hiába spórolok, már 2. hónapja nem tudom megvenni magamnak a teknősömet. :) Meg ugye 7-10 évvel idősebb vagyok náluk, így mindig az van, hogy amíg én ezreket költök teszem azt egy karácsonyi ajándékra (max. 4-5 ezer, nem kell sokban gondolkozni), addig tőlük általában egy csokit se kapok, pedig van zsebpénzük, amit be tudnának osztani... Most voltak majdnem egy hónapig külföldön, és egy kagylót se hoztak haza nekem, miközben én meg vizsgaidőszak óta most pihenek először.

Bocsi, elkalandoztam... :D Szóval tönkrement a régi tortaformám, és még nem tudtam újat venni, de lehet, hogy nem is akarok, mert hát nem lenne benne semmi meglepi, plusz volt már, hogy lefikázta, amit sütöttem nekik, mert hát túúúl tömény, túl csokis, stb... Szerintetek ilyen hisztigépnek mi a legjobb ajándék? (Amúgy borzasztóan szeretem, csak nagyon zavar ez a hercegnősködése.)

Főleg 13-15 éves lányok véleménye érdekelne!

Köszi!

2014. aug. 15. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom, a húgodat kiakasztaná, ha nincs, de ha lenne torta, akkor meg az lenne a gond.Ebben a korban ez a "normális", a legtöbb ilyen korú lány hasonló.

Ne vegyél neki ajándékot, hanem beszéld meg vele, hogy együtt elmentek valamit venni neki, amit ö nagyon szeretne és belefér abba a keretbe, amit rá tudsz szánni. (Meg természetesen a kora miatt nem tiltott dolog). Lehet, hogy szeretne valamilyen fehérnemüt, ékszerfélét, amit a szülöktöl nem kap meg, vagy valamit, ami szerinted meg a szülök szerint értelmetlen - de neki tetszene. Ezt vedd akkor meg vele neki, és ne kritizáld közben, hogy értelmetlen.

Utána meg esetleg menj vele egy cukrászdába - ha akarja - és ott rendeljen magának olyan édességet, amire éppen akkor kedve van.

2014. aug. 15. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Vennék magamnak. :)
2014. aug. 15. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akasztana ki.

De max pizza után beugrotok egy cukrászdába. :D

Látom már késő aa válasz, szóval mást nem is írok. 13/L

2015. júl. 20. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!