Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Aranyláncot akarnak venni...

Aranyláncot akarnak venni nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukám elmondta, hogy ezt fogok szülinapomra kapni. Viszont utálom a nyakláncokat, és az aranyat. Egyáltalán nem a stílusom.

Mondtam, hogy vegyenek inkább egy szép fehérarany karkötőt, annak örülnék.

De nem, hajthatalan... Pedig kinéztem egy nagyon szépet, fáj a szívem érte..

2013. febr. 8. 16:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
De ha félórája regisztráltál, akkor csak 5 percenként írhatnál választ, szóval ne kamuzz:))
2013. febr. 8. 17:05
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

jesszus elég sokan vannak az oldalon nem tűnt fel?

a százalék mindig változik,ill a kérdésben is van egy másik válaszoló aki 81% a 6-os és az sem én vagyok.. azt írd ha mered hány éves vagy.

2013. febr. 8. 17:09
 23/30 anonim válasza:
Nincs semmi tennivalód, fogadd el és kész. Ez azért még nem a világ vége. Nekem is van egy rakat arany nyaklánc meg medál a polcon ékszerdobozban, mert a nagyszüleimnél ez valamiféle tradíció volt, hogy a kislányoknak aranyékszer kell. Eszembe nem jutott hisztizni miatta, pedig nekem is az ezüst tetszik.
2013. febr. 8. 17:13
 24/30 anonim ***** válasza:

Én ballagásomra kaptam egy vastag aranynyakláncot távoli rokonoktól. A választásból látszik, hogy nem ismernek igazán, sem a sárga aranyat nem szeretem, se a "mintája" nem tetszik, még is nagyon szépen megköszöntem és örültem neki. A szekrényemben van a többi aranyommal együtt, de ettől még nem lettem rövidebb és a mai napig tudom minden ékszerem "történetét" és emlékekként őrzöm. Lehet nem találták el az ízlésemet, de legalább gondoltak rám.

A szülőkkel pedig meg kell próbálni megbeszélni. Viszont! Nem lehet hogy csak az a probléma, hogy nem a te akaratod teljesül? Nem az áhított karkötőt veszik meg nekem, hanem egy "hülye nyakláncot", ócsároljuk kicsit a szülőket... Miért fáj ez neked ennyire? Kérd meg őket, ha már ennyire ragaszkodnak a nyaklánchoz, akkor legyen fehérarany.

Ezen felül azt is eltudom képzelni, hogy már megvan a nyaklánc, ezért ragaszkodnak hozzá ennyire. Ne keserítsd el őket állandó hisztivel, jót akartak, rosszul jött össze, ne érezzék rosszul magukat emiatt.

2013. febr. 8. 17:23
 25/30 A kérdező kommentje:

Tuti, hogy nem vették még meg, akkor anya nem mondta volna, hogy nézzek ki magamnak egyet.

Utálom a nyakláncot, ez nem arról szól, hogy valamibe bele kell kötnöm.

Ha fehérarany, akkor sem veszem fel.

2013. febr. 8. 17:32
 26/30 anonim ***** válasza:

Ülj le vele, és mondd el neki, hogy egyelőre nem vágy ilyenekre.

Később lehet, hogy vágyni fogsz rá, de most azért ne vegyen semmit, hogy álljon a szekrényben!

Kérdezd meg tőle, hogy vegyél-e neki egy párducmintás cicanadrágot? Vagy bármit, amire nem vágyik, mert szerinted az a trendi és majd megszereti.

2013. febr. 8. 17:51
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
17:03 Ha fél órája regiztél volna,akkor még nem volna százalékod.Erről ennyit.
2013. febr. 8. 17:59
 28/30 anonim válasza:
Mit variáltok itt annyit?Fogadd el,fél áron majd átveszem és megveheted a karkötőt! :D
2013. febr. 8. 18:12
 29/30 anonim ***** válasza:

Annyira azt fújjátok, hogy ajándék lónak, és hogy örüljön a kérdező, hogy egyáltalán kap valamit!

Eleve nem is meglepetés lesz... felajánlja az anyja, hogy válasszon... de nem választhat karkötőt mert ő mindenképp sárga arany lácot akat neki. Hát könyörgöm oké, hogy emlék meg ezen a napon szülte meg a kislányát... de most akkor azt ünneplik hogy ő szült vagy azt, hogy a gyerek megszüetett? Kinekkel örülnie az ajándéknak ? Anyának vagy a kérdezőnek? És melyik anya az aki nem örömöt hanem idegbajt akar ajándékozni? MElyik anya örül annak, hogy a gyerek nem örül az ajándéknak? Kész vicc ez az egész...!

Anyuka tudja, hogy a gyerek nem akar nyaklácot még is azt vesz? Hát inkább ne venne semmit!

2013. febr. 8. 19:05
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a szüleid azért ragaszkodnak ehhez mert az arany mégis csak egy befektetés, és elég tartós az ára is, ha esetleg később szükséged lenne a pénzre akkor jól jönne.

De ha te nem azt szeretnéd nyugodtan mondd meg neki, én is utálom a nyakláncot, sőt minden ékszert utálok. Persze én is kaptam egy aranynyakláncot 16. szülinapomra, mondtam hogy nem fogom hordani mert egyrészt féltettem hogy elfogom hagyni, vagy leesik valahol vagy letépik rólam. Most is egy kis dobozban tárolom az egyik fiókom mélyén. Én szüleim már befürödtek ezzel, mert tudják hogy ékszert nem szeretek hordani. Valahogy beszéld rá őket mit szeretnél, hidd el előbb utóbb beadják a derekukat.

2013. febr. 8. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!